Bekijk nieuws-overzicht

Zoetekauwen opgelet! Er opent een nieuwe keuken in de Twentsche Foodhal!

Foodbar De Zoetekauw opent begin juni in de Twentsche Foodhal. Zoetekauwen kunnen hun geluk niet op bij het nieuwste concept van Suzan Janssen.

“Wat mensen kunnen verwachten is een divers aanbod aan taarten, koekjes, milkshakes, bubbelwafels en ijs met verrassende toppings” geeft Suzan aan. Maar dat is niet alles, de keuken is namelijk 100% natuurlijk & lokaal. “De meeste gerechten bestaan voornamelijk uit meel en melk, deze worden beide volledig lokaal gekocht. Ik haal het meel van de Lonnekermolen en de melk bij De Nieuwe Melkboer uit Enschede” legt Suzan uit.

Een nieuwe start

Ondernemer Suzan Janssen opent haar tweede keuken bij de Twentsche Foodhal. Suzan is namelijk ook eigenaar van Foodbar RAUW. In haar vegan keuken verkocht ze al langer allerlei zoetigheden, in de vitrine én op aanvraag. Nu pakt ze groter uit en opent zij haar tweede keuken op de plek waar keuken De Melkbus gevestigd zat. “Wout & Robert van de Melkbus zijn vrienden van mij, ik heb regelmatig bijgesprongen en vond het onwijs leuk om alle gerechten te bereiden. Toen zij aangaven te stoppen hebben ze mij benaderd om er iets mee te doen” vertelt Suzan.

Een vreemde tijd om een nieuwe keuken te openen is het wel, maar daar maakt Suzan zich niet druk om. “Voor mij is dat juist de reden om een nieuwe kans aan te pakken en een uitdaging aan te gaan, vooral na de sluiting heb ik helemaal zin in een extra uitdaging. Ik heb er zin in en ik kan niet wachten om straks weer in een volle ‘normale’ foodhal te staan.”

En de poffertjes?

Veel trouwe gasten kwamen vooral voor de poffertjes van De Melkbus, Suzan verklapt: “Wees gerust, de poffertjes gaan niet verdwijnen! Deze komen gewoon terug met nog veel meer kleurrijks en verrassende zoetigheden.”

Het past perfect bij het concept van de Twentsche Foodhal

Twentsche Foodhal eigenaar Erik Wooldrik is blij met de komst van De Zoetekauw. “Het past perfect bij ons concept, juist door het natuurlijke & lokale concept en het verrassende aanbod van De Zoetekauw sluit het aan bij de Twentsche Foodhal” vertelt Erik. “Ook past het goed bij wat er nog meer komen gaat.. Want er opent binnenkort nog een nieuwe keuken!”

Maar wie dan? Daar vertelt Erik nog niets over.. “Wordt wederom vervolgt…” lacht Erik.

Wil je nu alvast genieten van De Zoetekauw? Vraag dan naar de mogelijkheden voor  heerlijke taarten en high teas, voor nu nog via info[at]foodbarrauw.nl.

 

Deel dit nieuwsbericht: