Of je nu bij ons begint, eindigt of even tussendoor aanlegt: een hapje en een drankje bij de Twentsche Foodhal vormen een hoogtepunt van jouw dag of avondje uit. Graag helpen we je met het organiseren van een heerlijk arrangement voor jou, je familie, vrienden, collega’s of ander gezelschap. We hebben uitstekende contacten met andere ondernemers in de Performance Factory zoals bijvoorbeeld Room Escape en Bounze. Maar er zijn ook zoveel andere leuke activiteiten in Enschede, Twente en het Duitse achterland te combineren met ons lekkere eten & drinken! Combineer met cultuur of (ont)spanning of entertainment … of… of…

Geen idee is te gek! We hebben een groot netwerk en stellen met alle plezier een arrangement voor je samen.

Hap & Tap (Gulpener bieren)

Samen met Gulpener en onze keukens organiseren we graag een bierproefavond voor jou en je vrienden. Jullie starten met een heerlijk glas Chateau Neubourg en het eerste gerecht. Daarna start de proeverij met 3 proefglazen bier met bijpassende gerechten.

Vanaf 8 personen en op reservering. Kosten €17 per persoon.

Hap & Tap (lokale bieren)

Ga je toch liever voor onze lokale bierhelden? Ook dan hebben we gezellige bierproefavond voor jou en je vrienden. Jullie starten met een "Eanske" biertje in combinatie met het eerste gerecht. Daarna start de proeverij met 3 proefglazen bier met bijpassende gerechten.

Vanaf 8 personen en op reservering. Kosten €19 per persoon.

Bier & Spijs arrangement

Wil jij vooral genieten van mooie bieren in combinatie met zelf uitgekozen gerechten? Bieren die perfect passen bij de uitgesproken smaken van het gekozen gerecht? Wij ontvangen jullie met een heerlijke Chateau Neubourg. Daarna volgen in 3 rondes jullie van tevoren uitgekozen gerechten waarbij wij 3 passende bieren schenken.

Vanaf 2 personen en op reservering. Kosten €30 per persoon.

Wijn & Spijs arrangement

Toch meer een wijnliefhebber? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij ontvangen jullie met een glas bubbels. Daarna volgen in 3 rondes jullie van tevoren uitgekozen gerechten waarbij wij 3 passende wijnen schenken die de smaken nog heerlijker maken!

Vanaf 2 personen en op reservering. Kosten €31 per persoon.