Arrangementen

Of je nu bij ons begint, eindigt of even tussendoor aanlegt: een hapje en een drankje bij de Twentsche Foodhal vormen een hoogtepunt van jouw dag of avondje uit. Graag helpen we je met het organiseren van een heerlijk arrangement voor jou, je familie, vrienden, collega’s of ander gezelschap.

Vraag offerte aan

Naast onze arrangementen die hieronder staan beschreven, hebben we uitstekende contacten met andere ondernemers in de Performance Factory zoals bijvoorbeeld Room Escape en MK baseball.

Maar er zijn ook zoveel andere leuke activiteiten in Enschede, Twente, de Achterhoek en het Duitse achterland te combineren met ons lekkere eten & drinken! Combineer met cultuur of (ont)spanning of entertainment … of… of…

Geen idee is te gek! We hebben een groot netwerk en stellen met alle plezier een arrangement voor je samen. Low-budget? Wij hebben ontzettend leuke en goedkope arrangementen te bieden waar de prijs/kwaliteit naar boven komt! Ben je benieuwd naar ons kooklokaal? Bekijk ook de video van een kookworkshop bij de Twentsche Foodhal.

Onze arrangementen

Cocktail workshop

Onze cocktail workshop is een leuke en interactieve activiteit voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Onder begeleiding van een professionele bartender leer je hoe je drie verschillende cocktails kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige avond met vrienden, onze cocktail workshop biedt voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw cocktail workshop en ontdek hoe je de perfecte cocktail maakt!

In het kort

 • Bij ons in de Twentsche Foodhal
 • De activiteit duurt ongeveer 1 uur
 • Wij zorgen voor alle ingrediënten, materialen en informatie
 • Vanaf 8 personen
 • Geheel verzorgd door een professionele bartender
 • Vanaf €35 per persoon .

Informeer naar de mogelijkheden

Cocktail workshop

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden voor een echte Robinson?

In het kort

 • Buiten op het binnenterrein van de Performance Factory
 • De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur
 • Vanaf 10 personen en maximaal 288 tegelijk
 • Geheel verzorgd door een instructeur(s)
 • Vanaf €27 per persoon, exclusief reiskosten organisatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Kooklokaal

We hebben in de Twentsche Foodhal twee grote kookeilanden tot onze beschikking waar je met een groep vanaf 10 personen tot maximaal 24 personen aan koken kan. Onze koks begeleiden de (vegetarische) kookworkshop deskundig en met passie, en nemen je graag mee in hun wereld.
Met deze kookworkshop als onderdeel van je teambuilding of bedrijfsuitje, creëer je een belevenis waar over na wordt gepraat.
Van kookfeestje voor €45 p.p. tot culinair samen de sterren van de hemel koken voor €80 p.p., het kan allemaal bij ons. Prijzen inclusief dranken en btw.

Informeer naar de mogelijkheden

Kunst & Foods

Een creatieve workshop in combinatie met een lekkere proeverij. Bij dit arrangement begeleidt een kunstenaar je stap-voor-stap door jouw eigen gemaakte schilderij. Je hebt hiervoor geen teken- of schilderervaring nodig.

Start exclusief eten en drinken is €42,50 p.p. incl. btw.

Informeer naar de mogelijkheden

Pubquiz in de Twentsche Foodhal

Onder leiding van een enthousiaste quizmaster krijgen jullie diverse food(hal) gerelateerde vragen in quiz vorm met aan het einde een leuke prijs voor de winnaar. Liever een eigen thema? Dit is ook mogelijk, in overleg stellen wij dan een mooie quiz samen wat jullie uitje helemaal af maakt.

Kosten vanaf €6 p.p. met een minimum van €125.

Informeer naar de mogelijkheden

Roomescape & Foods

De mogelijkheden bij de Performance Factory zijn eindeloos, combineer je uitje naar de Twentsche Foodhal met bijvoorbeeld een escape room, bij dit fysieke ontsnappingsspel is de opdracht simpel: gebruik je kennis, je oplossend vermogen, je verstand en je team om alle aanwijzingen te verzamelen!

Informeer naar de mogelijkheden

Neem je eigen CD op

Altijd al een cd willen laten opnemen? Nu is je kans! Bij de studio van M-works kan je solo of met je team een zelf ingezongen cd opnemen. Leuk als cadeau aan iemand anders, of om de hele dag naar jezelf te luisteren!

Maximaal 10 personen op aanvraag. Kosten vanaf €85 per persoon.

Informeer naar de mogelijkheden

Trommel- en/of percussieworkshop

Popscool zorgt voor een swingende, opzwepende en onvergetelijke activiteit. Een party feature met hoog fun-gehalte! Maak muziek met Cajons, djembe's, boomwhackers of trashrhythm (ritmes maken met oa vuilnisbakken en bezems).
Maar je kan ook een muziekspeurtocht doen, DJ mixen en/of producen, workshop meerstemmig zingen of een popquiz doen!

Kosten: €12,50 p.p. (incl. btw).

Informeer naar de mogelijkheden

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  De mail kon niet verstuurd worden, probeer het later nog een keer.

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons op reserveringen@twentschefoodhal.nl.

  Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.
  Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 53 20 32 312.