Of je nu bij ons begint, eindigt of even tussendoor aanlegt: een hapje en een drankje bij de Twentsche Foodhal vormen een hoogtepunt van jouw dag of avondje uit. Graag helpen we je met het organiseren van een heerlijk arrangement voor jou, je familie, vrienden, collega’s of ander gezelschap.

Naast onze arrangementen die hieronder staan beschreven, hebben we uitstekende contacten met andere ondernemers in de Performance Factory zoals bijvoorbeeld Room Escape en MK baseball. Maar er zijn ook zoveel andere leuke activiteiten in Enschede, Twente, de Achterhoek en het Duitse achterland te combineren met ons lekkere eten & drinken! Combineer met cultuur of (ont)spanning of entertainment … of… of…

Geen idee is te gek! We hebben een groot netwerk en stellen met alle plezier een arrangement voor je samen. Low-budget? Wij hebben ontzettend leuke en goedkope arrangementen te bieden waar de prijs/kwaliteit naar boven komt! Ben je benieuwd naar ons kooklokaal? Bekijk hieronder de video van een kookworkshop bij de Twentsche Foodhal.

 

Kooklokaal

We hebben in de Twentsche Foodhal twee grote kookeilanden tot onze beschikking waar je met een groep vanaf 10 personen tot maximaal 24 personen aan koken kan. Onze koks begeleiden de (vegetarische) kookworkshop deskundig en met passie, en nemen je graag mee in hun wereld. Met deze kookworkshop als onderdeel van je teambuilding of bedrijfsuitje, creëer je een belevenis waar over na wordt gepraat.

Kunst & Foods

Een creatieve workshop in combinatie met een lekkere proeverij. Bij dit arrangement begeleidt een kunstenaar je stap-voor-stap door jouw eigen gemaakte schilderij. Je hebt hiervoor geen teken- of schilderervaring nodig. Tijdens het schilderen geniet je bijvoorbeeld van een heerlijk drank-arrangement (bier / wijn / cocktails).

10 t/m 24 personen op reservering. Kosten vanaf €31 p.p. (incl. btw).

Pubquiz in de Twentsche Foodhal

Onder leiding van een enthousiaste quizmaster krijgen jullie diverse food(hal) gerelateerde vragen in quiz vorm met aan het einde een leuke prijs voor de winnaar. Liever een eigen thema? Dit is ook mogelijk, in overleg stellen wij dan een mooie quiz samen wat jullie uitje helemaal af maakt.

Kosten vanaf €100,- voor 1 uur, tot €250,- voor 3 uur, onbeperkt aantal deelnemers.

Roomescape & Foods

De mogelijkheden bij de Performance Factory zijn eindeloos, combineer je uitje naar de Twentsche Foodhal met bijvoorbeeld een escape room, bij dit fysieke ontsnappingsspel is de opdracht simpel: gebruik je kennis, je oplossend vermogen, je verstand en je team om alle aanwijzingen te verzamelen!

Neem je eigen CD op

Altijd al een cd willen laten opnemen? Nu is je kans! Bij de studio van M-works kan je solo of met je team een zelf ingezongen cd opnemen. Leuk als cadeau aan iemand anders, of om de hele dag naar jezelf te luisteren!

Maximaal 10 personen op aanvraag. Kosten vanaf €85 per persoon.

Creatieve workshops met Vol Talent

Handletteren is meer tekenen dan schrijven, leer mooie handgeschreven teksten –kreten, spreuken optekenen in een ander lettertype, van dik tot dun, van speels tot strak. Inclusief gebruik materiaal, koffie/thee en een A4 poster met eigen quote als eindresultaat. Zin in wat anders? Ga dan servies schilderen, maak een bullet journal, of borduur je eigen quote!

Kosten: € 18,00 p.p. (incl.btw).

Maak een graffiti piece

Maak je eigen graffiti of street-art piece (die je mee naar huis mag nemen) onder leiding van zeer ervaren "spuitartiesten" van Element-X, deze workshops zijn inclusief materialen. Maak bijvoorbeeld een letter, of juist een volledige naam!

Kosten: €22,00 p.p. (incl. btw).

Trommel- en/of percussieworkshop

Popscool zorgt voor een swingende, opzwepende en onvergetelijke activiteit. Een party feature met hoog fun-gehalte! Maak muziek met Cajons, djembe's, boomwhackers of trashrhythm (ritmes maken met oa vuilnisbakken en bezems).
Maar je kan ook een muziekspeurtocht doen, DJ mixen en/of producen, workshop meerstemmig zingen of een popquiz doen!

Kosten: €12,50 p.p. (incl. btw).