De Twentsche Foodhal, de foodbelevenis in de regio

Bij de Twentsche Foodhal kom je onvervalst lekker eten en drinken, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers acht verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat we het aanbod voortdurend veranderen, is elk bezoek telkens weer verrassend.

ACHT verrassende keukens.. en zestien bieren op de tap

De acht keukens bereiden heerlijke gerechten uit alle windstreken voor je. En omdat de menukaarten regelmatig worden aangepast, hoef je nooit bang te zijn dat je niet verrast zult worden. Uit de tap laten we een wisselende selectie (seizoen)bieren in je glas schuimen. En de prijs: die houden we betaalbaar. Eet smakelijk en proost!

 

Lokale en regionale ingrediënten

Duurzaam koken vinden we belangrijk. Hoe we naar duurzaamheid kijken? Met een lokale bril. Wij vinden dat als je het van dichtbij halen kan, je dat moet doen. We proberen met onze leveranciers te organiseren dat de plantaardige en diervriendelijke ingrediënten voor je gerechten tot maximaal 40 kilometer om Enschede zijn geoogst of gehouden. Onze “disposables” die wij gebruiken om de gerechten te serveren zijn allemaal biologisch afbreekbaar.

De organisatie achter de Twentsche Foodhal

Met een achtergrond in het organiseren van de Stoer Voer foodfestivals, smaakte dat concept voor Erik Wooldrik letterlijk naar meer. Hij ziet dat het Twentse publiek behoefte heeft aan vernieuwende foodconcepten. En ook dat er aan de andere kant heel veel enthousiaste, talentvolle koks zijn die al jarenlang dromen om iets in de horeca te starten. Die twee ideeën heeft hij in de Twentsche Foodhal samengebracht.

 

8 verschillende
keukens
Elke dag
lunch
Regionale producten
en eerlijke gerechten
16 bieren
van de tap
Gratis WIFI
Event op maat

wij zijn acceptant van de Enschede Cadeaukaart!

Koop de cadeaukaart hier