Onvervalst lekker
eten en drinken,
zonder poeha

Gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven.

Neem contact op

Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht bij ons voor lunch, borrel en diner.

Je wordt telkens weer verrast door onze wisselende menukaarten. Uit de tap laten we een wisselende selectie (seizoen)bieren in je glas schuimen. En de prijs: die houden we betaalbaar. Eet smakelijk en proost!

De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. Onze keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: we hebben speelgelegenheid binnen en buiten. Elke zondag zijn er kids activiteiten in onze foodhal. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten binnen de Performance Factory.

Lokale en regionale ingrediënten

Duurzaam koken vinden we belangrijk. Hoe we naar duurzaamheid kijken? Met een lokale bril. Wij vinden dat als je het van dichtbij halen kan, je dat moet doen. We proberen met onze leveranciers te organiseren dat de plantaardige en diervriendelijke ingrediënten voor je gerechten tot maximaal 40 kilometer om Enschede zijn geoogst of gehouden. Onze “disposables” die wij gebruiken om de gerechten te serveren zijn allemaal biologisch afbreekbaar.

De organisatie achter de Twentsche Foodhal

Met een achtergrond in het organiseren van de Stoer Voer foodfestivals, smaakte dat concept voor Erik Wooldrik letterlijk naar meer. Hij ziet dat het Twentse publiek behoefte heeft aan vernieuwende foodconcepten. En ook dat er aan de andere kant heel veel enthousiaste, talentvolle koks zijn die al jarenlang dromen om iets in de horeca te starten. Die twee ideeën heeft hij in de Twentsche Foodhal samengebracht.