Op zoek naar verrassende, authentieke catering voor je zakelijke bijeenkomst of bedrijfsevenement?

 

De keukens van de Twentsche Foodhal staan voor je klaar. Bij de Twentsche Foodhal hebben wij ruimte voor groepen tot 1000 personen. Met een ruime keuze in verrassende gerechten en dranken zorgen wij dat je evenement een succes wordt. De Twentsche Foodhal heeft 9 keukens tot beschikking met gerechten uit alle windstreken. Daarnaast koken we graag lokaal. Wij vinden dat als je het van dichtbij halen kan, je dat moet doen. We proberen met onze leveranciers te organiseren dat de plantaardige en diervriendelijke ingrediënten voor je gerechten tot maximaal 40 kilometer om Enschede zijn geoogst of gehouden. Onze “disposables” die wij gebruiken om de gerechten te serveren zijn allemaal biologisch afbreekbaar.

Je kunt bij ons terecht, maar we koken ook graag op locatie. Verder zijn er volop mogelijkheden om bij ons te werken – loop lekker binnen en klap je laptop open – netwerken, vergaderingen of teambuildingsuitjes in onze industriële setting. Wij regelen alles van A tot Z en verzorgen ook graag de aankleding en AV-techniek. Kook je liever zelf met je collega’s? Ons kooklokaal biedt uitkomst. Lees hieronder meer over ons kooklokaal. Meer weten of gelijk reserveren?

 

9 verschillende
keukens
Elke dag
lunch
Regionale producten
en eerlijke gerechten
16 bieren
van de tap
Gratis WIFI
Event op maat

Teambuilden / vergaderen / (net)werken

In de Twentsche Foodhal zijn verschillende ruimtes en werkplekken tot je beschikking. Dus kom bij ons werken, netwerken of vergaderen. We hebben prima koffie, lekkere lunches en gratis wifi. Een corporate event neerzetten of een teambuildingsdag organiseren? Kan ook. Kook samen in ons kooklokaal of laat één of meerdere foodhal-keukens jouw lunch of borrel verzorgen. De mogelijkheden zijn legio.

Kooklokaal

Heerlijk samen koken schept een band. We hebben in de Twentsche Foodhal twee grote kookeilanden tot onze beschikking waar je met een groep (max. 24 personen) aan koken kan. Onze koks begeleiden de kookworkshop deskundig en met passie, en nemen je graag mee in hun wereld. Met deze kookworkshop als onderdeel van je teambuilding of bedrijfsuitje, creëer je een belevenis waar over na wordt gepraat.

Catering

Graag verzorgen onze keukens de catering op je zakelijke event. Dat kan in het industrieel erfgoed van onze Twentsche Foodhal, maar ook op jouw locatie. Je kan bij ons kiezen uit tien verschillende, altijd duurzame keukens uit alle windstreken die samen met jou een smakelijke belevenis neerzetten. Wil je dat we het hele evenement verzorgen tot en met aankleding en AV-techniek? Dat kunnen we ook!

Kunst & Foods

Het perfecte teamuitje, een creatieve workshop in combinatie met een lekkere proeverij. Bij dit arrangement begeleidt een kunstenaar je stap-voor-stap door jouw eigen gemaakte schilderij. Je hebt hiervoor geen teken- of schilderervaring nodig. Tijdens het schilderen geniet je van een heerlijk drank-arrangement en kun je genieten van de gerechten van onze keukens (muntbetaling mogelijk).