BIJ DE TWENTSCHE FOODHAL IS ALLES MOGELIJK!

Op zoek naar een teambuilding uitje, vegetarische kookworkshop of ander personeelsuitje? De keukens van de Twentsche Foodhal staan voor je klaar. Bij de Twentsche Foodhal hebben wij ruimte voor groepen tot 1000 personen. Meer weten of gelijk reserveren?

Informeer naar de mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht, maar we koken ook graag op locatie. Zin om buiten een kookworkshop te houden met je collega’s of volg je liever een workshop Indonesisch koken in ons kooklokaal?

Wij staan voor elke uitdaging open en zorgen graag dat jouw Twents uitje een succes wordt! Verder zijn er volop mogelijkheden om bij ons te werken – loop lekker binnen en klap je laptop open – netwerken, vergaderingen of teambuildingsuitjes in onze industriële setting. Wij regelen alles van A tot Z en verzorgen ook graag de aankleding en AV-techniek.

Parkeren is bij de Twentsche Foodhal geen probleem! Parkeren kan naast de Twentsche Foodhal bovenop gebouw Oost.

Onze mogelijkheden

Vergaderdeal! Werken en lunchen

Combineer het nuttige met het aangename. Besloten vergaderen op een inspirerende locatie én samen genieten van een heerlijke lunch? Maak tijdens kantooruren gebruik van ons KookLokaal met plek voor 20 personen. Deze fijne plek bieden wij kosteloos aan bij afname van een huisgemaakte lunch en koffie/thee/water-arrangement.
Klik hier voor de prijslijst.

Informeer naar de mogelijkheden

Jullie personeelsuitje op maat

Geen zin meer in het standaard en toe aan wat anders? Kom bij de Twentsche Foodhal! Met 8 keukens onder één dak en een oppervlak van 1000m2 zijn wij de perfecte locatie voor jouw (buiten)evenement! Krijg buiten of binnen een kookworkshop, teambuilding met een sportieve activiteit of neem een vegetarische kookworkshop. Met onze (wereld)keukens is het altijd een origineel uitje!

Informeer naar de mogelijkheden

KookLokaal

Heerlijk samen koken schept een band. We hebben in de Twentsche Foodhal twee grote kookeilanden tot onze beschikking waar je met een groep (max. 24 personen) aan koken kan. Onze koks begeleiden de kookworkshop deskundig en met passie, en nemen je graag mee in hun wereld. Met deze kookworkshop als onderdeel van je teambuilding of bedrijfsuitje, creëer je een belevenis waar over na wordt gepraat.

Informeer naar de mogelijkheden

Catering

Graag verzorgen onze keukens de catering op je zakelijke event. Dat kan in het industrieel erfgoed van onze Twentsche Foodhal, maar ook op jouw locatie. Je kan bij ons kiezen uit 8 verschillende, altijd duurzame keukens uit alle windstreken die samen met jou een smakelijke belevenis neerzetten. Wil je dat we het hele evenement verzorgen tot en met aankleding en AV-techniek? Dat kunnen we ook!

Informeer naar de mogelijkheden

Kunst & Foods

Het perfecte teamuitje, een creatieve workshop in combinatie met een lekkere proeverij. Bij dit arrangement begeleidt een kunstenaar je stap-voor-stap door jouw eigen gemaakte schilderij. Je hebt hiervoor geen teken- of schilderervaring nodig. Tijdens het schilderen geniet je van een heerlijk drank-arrangement en kun je genieten van de gerechten van onze keukens (muntbetaling mogelijk).

Informeer naar de mogelijkheden

Vergaderen of feesten

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  De mail kon niet verstuurd worden, probeer het later nog een keer.

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons op reserveringen@twentschefoodhal.nl.

  Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Kijk anders ook eens bij onze arrangementen.

  Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 53 20 32 312.