cocktail van de maand

cocktail van de maand juli

De zomer is eindelijk in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van verfrissende drankjes op een zonnig terras. Bij de Twentsche Foodhal in Enschede hebben we de perfecte cocktail voor je klaarstaan: de Pink Gin Lemonade! Deze zomerse cocktail, speciaal voor de maand juli, combineert de verfrissende smaak van pink gin met de sprankelende Russel & Co Rosé Lemonade. Een perfecte combinatie tijdens deze warme zomerdagen.

Lees meer

Bengelfestijn

Bengelfestijn Enschede: De Ultieme Kinderdag vol Activiteiten!

Op zondag 16 juni 2024 is het zover: het Bengelfestijn in Enschede! Van 12:00 tot 18:00 wordt de Performance Factory omgetoverd tot een waar kinderparadijs vol leuke activiteiten en workshops. Dit evenement is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol plezier en creativiteit voor hun kinderen. Met een scala aan activiteiten, verzorgd door diverse lokale bedrijven, is er voor ieder wat wils.

Lees meer

De Leukste Activiteiten voor de Maand Mei

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede voor de maand mei? Twentsche Foodhal heeft een boordevol programma voor het hele gezin! Lees nu hier wat wij allemaal op het programma hebben staan.

Lees meer

Twentsch stoom

Ontdek Twentsch Stoom op ons Zonnige Terras in Enschede!

De Twentsch stoom is een echt Twentsche Foodhal bier gebrouwen door onze eigen medewerkers. Dit unieke bier, gebrouwen met ondergistend pilsgist en bovengist op een stomige temperatuur van 18 graden Celsius, biedt een verfrissende mix van fris fruitige tonen, subtiele bitters en een bescheiden alcoholpercentage van 4%. Vanaf vandaag zit dit heerlijke bier bij ons op de tap!

Lees meer

Cocktail van de maand

Cocktail van de maand april

Wil je de lente vieren met een smaakvolle en verfrissende cocktail? Ontdek dan onze sensationele Cocktail van de Maand April: de Flamingo! Bij ons restaurant, gelegen net buiten het centrum van Enschede, presenteren we deze heerlijke mix van Tequila, cranberrysap, lime juice, aardbei en suikersiroop. Een perfecte combinatie van zoet en zuur die je zeker niet zal vergeten.

Lees meer

vrumona

Vaarwel Fritz, Hallo Vrumona

Vanaf 4 april zetten wij bij de Twentsche Foodhal een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst door over te stappen op Vrumona als leverancier van frisdranken en sappen, die ons huidige assortiment van Fritz vervangt

Lees meer

kinderactiviteiten

Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

De lente is begonnen! Bij de Twentsche Foodhal betekend dit op de zondagen tussen 16 en 19 leuke lente activiteiten. Hier zal creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Lees meer

Vergaderen

Vergaderen? Dat doe je met onze vergaderdeal!

Combineer het nuttige met het aangename. Besloten vergaderen op een inspirerende locatie én samen genieten van een heerlijke lunch? Maak tijdens kantooruren gebruik van ons KookLokaal met plek voor 20 personen. Deze fijne plek bieden wij kosteloos aan bij afname van een huisgemaakte lunch en koffie/ thee/ water-arrangement.

Lees meer

cocktail van de maand maart: SoCo sour

Cocktail van de maand maart

Zuurpruimpjes opgelet! Onze cocktail van de maand maart is echt iets voor jullie! De SoCo sour, een heerlijke stoere cocktail op basis van een wiskey likeur.

Lees meer

Nieuwe smaakexplosies bij ToKook in Twentsche Foodhal

ToKook heeft het menu in de Twentsche Foodhal uitgebreid met twee verrukkelijke gerechten. De toevoegingen “Crying Tiger Beef, Neua Yang” en “Pad Kee Mao” brengen de authentieke Thaise keuken naar Enschede.

Lees meer

VroegZat 5 jarig jubileum.

VroegZat viert 5-jarig jubileum met sprankelend event bij Twentsche Foodhal Enschede

Op vrijdag 8 maart is het zover: VroegZat, dé pionier van vroeg feesten en lang slapen, viert haar 5-jarig jubileum met een spetterend event bij de Twentsche Foodhal in Enschede. Het motto van VroegZat spreekt boekdelen: vroeg feesten, lang slapen. En dat is precies wat dit evenement belooft.

Lees meer

Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

Op zondagen zijn de deuren van de Twentsche Foodhal geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Elke zondag staat er iets bijzonders op het programma voor de jongste gasten. Tussen 16:00 en 19:00 uur worden er spannende kinderactiviteiten georganiseerd, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Lees meer