Twentsch stoom

Ontdek Twentsch Stoom op ons Zonnige Terras in Enschede!

De Twentsch stoom is een echt Twentsche Foodhal bier gebrouwen door onze eigen medewerkers. Dit unieke bier, gebrouwen met ondergistend pilsgist en bovengist op een stomige temperatuur van 18 graden Celsius, biedt een verfrissende mix van fris fruitige tonen, subtiele bitters en een bescheiden alcoholpercentage van 4%. Vanaf vandaag zit dit heerlijke bier bij ons op de tap!

Lees meer

Cocktail van de maand

Cocktail van de maand april

Wil je de lente vieren met een smaakvolle en verfrissende cocktail? Ontdek dan onze sensationele Cocktail van de Maand April: de Flamingo! Bij ons restaurant, gelegen net buiten het centrum van Enschede, presenteren we deze heerlijke mix van Tequila, cranberrysap, lime juice, aardbei en suikersiroop. Een perfecte combinatie van zoet en zuur die je zeker niet zal vergeten.

Lees meer

vrumona

Vaarwel Fritz, Hallo Vrumona

Vanaf 4 april zetten wij bij de Twentsche Foodhal een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst door over te stappen op Vrumona als leverancier van frisdranken en sappen, die ons huidige assortiment van Fritz vervangt

Lees meer

kinderactiviteiten

Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

De lente is begonnen! Bij de Twentsche Foodhal betekend dit op de zondagen tussen 16 en 19 leuke lente activiteiten. Hier zal creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Lees meer

Vergaderen

Vergaderen? Dat doe je met onze vergaderdeal!

Combineer het nuttige met het aangename. Besloten vergaderen op een inspirerende locatie én samen genieten van een heerlijke lunch? Maak tijdens kantooruren gebruik van ons KookLokaal met plek voor 20 personen. Deze fijne plek bieden wij kosteloos aan bij afname van een huisgemaakte lunch en koffie/ thee/ water-arrangement.

Lees meer

cocktail van de maand maart: SoCo sour

Cocktail van de maand maart

Zuurpruimpjes opgelet! Onze cocktail van de maand maart is echt iets voor jullie! De SoCo sour, een heerlijke stoere cocktail op basis van een wiskey likeur.

Lees meer

Nieuwe smaakexplosies bij ToKook in Twentsche Foodhal

ToKook heeft het menu in de Twentsche Foodhal uitgebreid met twee verrukkelijke gerechten. De toevoegingen “Crying Tiger Beef, Neua Yang” en “Pad Kee Mao” brengen de authentieke Thaise keuken naar Enschede.

Lees meer

VroegZat 5 jarig jubileum.

VroegZat viert 5-jarig jubileum met sprankelend event bij Twentsche Foodhal Enschede

Op vrijdag 8 maart is het zover: VroegZat, dé pionier van vroeg feesten en lang slapen, viert haar 5-jarig jubileum met een spetterend event bij de Twentsche Foodhal in Enschede. Het motto van VroegZat spreekt boekdelen: vroeg feesten, lang slapen. En dat is precies wat dit evenement belooft.

Lees meer

Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

Op zondagen zijn de deuren van de Twentsche Foodhal geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Elke zondag staat er iets bijzonders op het programma voor de jongste gasten. Tussen 16:00 en 19:00 uur worden er spannende kinderactiviteiten georganiseerd, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Lees meer

Cocktail van de maand: Italian mojito

Cocktail van de maand februari

Vanaf 1 februari hebben wij weer een nieuwe cocktail van de maand bij ons in het restaurant. Deze maand is het een Limoncello Mojito! Deze cocktail is zo verfrissend en zomers dat je de winter spontaan zal vergeten.

Lees meer

events centrale hal

Aankomende muziek events bij de Twentsche Foodhal!

Dit nieuwe jaar organiseert de Twentsche Foodhal weer een hoop onvergetelijke events vol met heerlijke cocktails, opzwepende muziek en feestelijke ambiance. Maak je klaar voor een reeks opwindende events die je meenemen op een muzikaal avontuur

Lees meer

bedrijfsfeest Thales

Bedrijfsfeest personeelsvereniging Thales Hengelo

Wat een geweldige avond was het tijdens het bedrijfsfeest, Thales, op 22 september! Met een indrukwekkende opkomst van ongeveer 500 enthousiaste gasten was de Twentsche Foodhal bruisend van energie en levenslust.

Lees meer