cocktail van de maand maart: SoCo sour

Cocktail van de maand maart

Zuurpruimpjes opgelet! Onze cocktail van de maand maart is echt iets voor jullie! De SoCo sour, een heerlijke stoere cocktail op basis van een wiskey likeur.

Lees meer

Nieuwe smaakexplosies bij ToKook in Twentsche Foodhal

ToKook heeft het menu in de Twentsche Foodhal uitgebreid met twee verrukkelijke gerechten. De toevoegingen “Crying Tiger Beef, Neua Yang” en “Pad Kee Mao” brengen de authentieke Thaise keuken naar Enschede.

Lees meer

VroegZat 5 jarig jubileum.

VroegZat viert 5-jarig jubileum met sprankelend event bij Twentsche Foodhal Enschede

Op vrijdag 8 maart is het zover: VroegZat, dé pionier van vroeg feesten en lang slapen, viert haar 5-jarig jubileum met een spetterend event bij de Twentsche Foodhal in Enschede. Het motto van VroegZat spreekt boekdelen: vroeg feesten, lang slapen. En dat is precies wat dit evenement belooft.

Lees meer

Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

Op zondagen zijn de deuren van de Twentsche Foodhal geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Elke zondag staat er iets bijzonders op het programma voor de jongste gasten. Tussen 16:00 en 19:00 uur worden er spannende kinderactiviteiten georganiseerd, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Lees meer

Cocktail van de maand: Italian mojito

Cocktail van de maand februari

Vanaf 1 februari hebben wij weer een nieuwe cocktail van de maand bij ons in het restaurant. Deze maand is het een Limoncello Mojito! Deze cocktail is zo verfrissend en zomers dat je de winter spontaan zal vergeten.

Lees meer

events centrale hal

Aankomende muziek events bij de Twentsche Foodhal!

Dit nieuwe jaar organiseert de Twentsche Foodhal weer een hoop onvergetelijke events vol met heerlijke cocktails, opzwepende muziek en feestelijke ambiance. Maak je klaar voor een reeks opwindende events die je meenemen op een muzikaal avontuur

Lees meer

bedrijfsfeest Thales

Bedrijfsfeest personeelsvereniging Thales Hengelo

Wat een geweldige avond was het tijdens het bedrijfsfeest, Thales, op 22 september! Met een indrukwekkende opkomst van ongeveer 500 enthousiaste gasten was de Twentsche Foodhal bruisend van energie en levenslust.

Lees meer

bokbier weekend

Bokbierweekend 2023 – 10 Heerlijke Bokbieren op de Tap

Het jaarlijkse Bokbierweekend staat voor de deur en bij de Twentsche Foodhal maken ze zich klaar om bierliefhebbers te verwelkomen. Het bokbierweekend vindt plaats van 19 tot en met 22 oktober 2023. Dit jaar belooft een smaakvolle ervaring te worden, met maar liefst 10 verschillende bokbieren op de tap.

Lees meer

gulpener hopfest 2023

Gulpener Hopfest 2023

Wat een geweldige maandag was het, afgelopen 11 september! Twee van onze medewerkers besloten de dag door te brengen op Gulpener’s Hopfest in het zonnige Limburg, en wat was het een mooie dag!

Lees meer

VroegZat

VroegZat 29 september

We hebben geweldig nieuws! Op 29 september is het weer tijd voor een fantastische editie van VroegZat bij de Twentsche Foodhal.

Lees meer

Twentsche Foodhal

Twentsche Foodhal gaat op vakantie!

Vanaf 7 tot en met 20 augustus gaan wij er even tussenuit om te ontspannen en nieuwe culinaire inspiratie op te doen. Daarom zullen we gedurende deze periode onze deuren tijdelijk sluiten.

Lees meer

Lazy Sunny Sunday op het terras

Lazy Sunny Sunday

Zin in een ontspannen zondagmiddag vol live muziek en zomerse vibes? Dan hebben wij iets speciaals voor jullie bij de Twentsche Foodhal! Vanaf juli tot aan onze zomerstop op 7 augustus organiseren wij elke zondagmiddag het fantastische “Lazy Sunny Sunday” evenement, van 16:00 tot 19:00 uur. Hier kunnen jullie genieten van geweldige optredens, heerlijk eten en de lekkerste drankjes, terwijl jullie ontspannen in de buitenlucht.

Lees meer