bedrijfsfeest Thales

Bedrijfsfeest personeelsvereniging Thales Hengelo

Wat een geweldige avond was het tijdens het bedrijfsfeest, Thales, op 22 september! Met een indrukwekkende opkomst van ongeveer 500 enthousiaste gasten was de Twentsche Foodhal bruisend van energie en levenslust.

Lees meer

bokbier weekend

Bokbierweekend 2023 – 10 Heerlijke Bokbieren op de Tap

Het jaarlijkse Bokbierweekend staat voor de deur en bij de Twentsche Foodhal maken ze zich klaar om bierliefhebbers te verwelkomen. Het bokbierweekend vindt plaats van 19 tot en met 22 oktober 2023. Dit jaar belooft een smaakvolle ervaring te worden, met maar liefst 10 verschillende bokbieren op de tap.

Lees meer

gulpener hopfest 2023

Gulpener Hopfest 2023

Wat een geweldige maandag was het, afgelopen 11 september! Twee van onze medewerkers besloten de dag door te brengen op Gulpener’s Hopfest in het zonnige Limburg, en wat was het een mooie dag!

Lees meer

VroegZat

VroegZat 29 september

We hebben geweldig nieuws! Op 29 september is het weer tijd voor een fantastische editie van VroegZat bij de Twentsche Foodhal.

Lees meer

Twentsche Foodhal

Twentsche Foodhal gaat op vakantie!

Vanaf 7 tot en met 20 augustus gaan wij er even tussenuit om te ontspannen en nieuwe culinaire inspiratie op te doen. Daarom zullen we gedurende deze periode onze deuren tijdelijk sluiten.

Lees meer

Lazy Sunny Sunday op het terras

Lazy Sunny Sunday

Zin in een ontspannen zondagmiddag vol live muziek en zomerse vibes? Dan hebben wij iets speciaals voor jullie bij de Twentsche Foodhal! Vanaf juli tot aan onze zomerstop op 7 augustus organiseren wij elke zondagmiddag het fantastische “Lazy Sunny Sunday” evenement, van 16:00 tot 19:00 uur. Hier kunnen jullie genieten van geweldige optredens, heerlijk eten en de lekkerste drankjes, terwijl jullie ontspannen in de buitenlucht.

Lees meer

Ben Liebrand in the mix

Happy Days, Ben Liebrand in the mix

Vanavond vindt er een spectaculair evenement plaats in de Twentsche Foodhal waarbij het dak eraf gaat! Georganiseerd door Happy Days en om het feest compleet te maken hebben we niemand minder dan de legendarische DJ Ben Liebrand weten te strikken! Dit wordt een avond vol energie, geweldige muziek en onvergetelijke momenten.

Lees meer

Bedrijfsfeest Vastbouw

Twentsche Foodhal organiseerd succesvol bedrijfsfeest van Vastbouw B.V.

De Twentsche Foodhal heeft afgelopen vrijdag een spectaculair bedrijfsfeest georganiseerd voor Vastbouw B.V., waarbij live muziek, entertainment, een cocktailbar en verrukkelijk eten centraal stonden. Het evenement was een groot succes en zorgde voor een onvergetelijke avond voor alle aanwezigen.

Lees meer

Cocktail workshop

Nieuw! Cocktailworkshop bij de Twentsche Foodhal

Sinds kort bieden wij een nieuw arrangement aan bij de Twentsche Foodhal, een cocktailworkshop. Super leuks als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vrienden!

Lees meer

Omma's kitchen

Kim van Omma’s kitchen verlaat de Twentsche Foodhal

Het laatste weekend van januari was helaas ook het laatste weekend van Omma’s Kitchen.

Lees meer

Vanessa, de eigenaresse van Vaperansa

Na 5 jaar verlaat Vaperansa de Twensche Foodhal!

Vaperansa’s soul food houdt op te bestaan met ingang van 2023 en gaat verder onder de naam: House of soul food. Vanessa, de eigenaresse van Vaperansa schrijft in dit bericht over haar tijd bij de Twentsche Foodhal en haar toekomstige plannen.

Lees meer

Stoer Voer Festival

Stanislaus Brewskovitch neemt Stoer Voer Festival over van Erik Wooldrik

Lees meer