VroegZat viert 5-jarig jubileum met sprankelend event bij Twentsche Foodhal Enschede

VroegZat 5 jarig jubileum.

Op vrijdag 8 maart is het zover: VroegZat, dé pionier van vroeg feesten en lang slapen, viert haar 5-jarig jubileum met een spetterend event bij de Twentsche Foodhal in Enschede. Het motto van VroegZat spreekt boekdelen: vroeg feesten, lang slapen. En dat is precies wat dit evenement belooft.

VroegZat staat bekend om het terugbrengen van het nachtleven naar de avond, waardoor feestgangers kunnen genieten van dezelfde feestvreugde, maar dan eerder op de avond. Het event begint om 19:30 uur en duurt tot middernacht. Zo kunnen alle feestvierders op een normale tijd naar bed en fris en fruitig ontwaken de volgende dag.

De muzikale reis tijdens dit jubileumfeest is een ware rollercoaster, met genres die heen en weer gaan van disco naar pop, reggae naar rock en van happy naar hiphop. De DJ’s zorgen voor een mix waarbij stilzitten geen optie is.

Het event vindt plaats in de centrale hal van de Twentsche Foodhal, dé hotspot van Enschede voor culinair avontuur en gezelligheid. De Twentsche Foodhal opent haar deuren om 16:00 uur zodat mensen vooraf nog lekker uiteten kunnen, maar voor dit bijzondere feest blijven wij langer open tot 00:00 uur. Enkele keukens blijven ook langer open, zodat feestvierders tussendoor kunnen genieten van het diverse aanbod aan eten. Zorg dat je een plekje reserveert via onze website!

Tickets voor dit unieke jubileumfeest zijn helaas al uitverkocht! Maar de Twentsche Foodhal is deze avond ook voor jou geopend van 16:00 tot 00:00 om onbezorgd te kunnen genieten.

Mis het niet! Kom naar de Twentsche Foodhal op 8 maart en vier samen met ons het 5-jarig jubileum van VroegZat!