VroegZat 29 september 2023

VroegZat

We hebben geweldig nieuws! Op 29 september is het weer tijd voor een fantastische editie van VroegZat bij de Twentsche Foodhal.

Tijdens VroegZat wordt het nachtleven terug gebracht naar de avond – dezelfde hoeveelheid plezier, dezelfde geweldige muziek, maar eerder op de avond (van 19.30 tot 00.00 uur) zodat je de volgende dag fris en fruitig bent. Een echte win-win situatie!

Dit is een aankondiging die je niet wilt missen, want VroegZat belooft een avond te worden vol met dansen, lekker eten en geweldige muziek. Bij de Twentsche Foodhal zullen we de sfeer transformeren tot een dansparadijs, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes terwijl je de dansvloer onveilig maakt. De Twentsche Foodhal zal dan ook voor deze avond een uurtje langer open zijn!

Wat betreft de muziek, VroegZat heeft voor elk wat wils. Onze getalenteerde DJ’s zullen je meenemen op een muzikale reis die varieert van disco tot pop, van reggae tot rock en van happy tunes tot hiphop. We beloven een eclectische mix van nummers die je ongetwijfeld op de dansvloer zullen krijgen. Of je nu houdt van klassieke deuntjes waarop je kunt swingen of liever losgaat op de nieuwste hits, we hebben het allemaal voor je.

Het wordt een avond vol met onvergetelijke momenten, nieuwe vriendschappen en vooral veel plezier. Breng je vrienden mee en maak van VroegZat een geweldige herinnering!

Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang, want de tickets zijn bijna uitverkocht! Haast je naar de website om jouw kaarten te bemachtigen voordat het te laat is. We willen geen enkele feestganger teleurstellen, dus zorg ervoor dat je jouw plekje veiligstelt voor deze geweldige avond.

Blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes door ons te volgen via Facebook en instagram.

Dus markeer 29 september in je agenda en vertel al je vrienden over VroegZat bij de Twentsche Foodhal. Laten we samen het nachtleven naar de avond brengen en een onvergetelijke tijd beleven. We kunnen niet wachten om je te zien dansen en genieten van heerlijk eten en geweldige muziek.

Tot dan!