Vergaderen? Dat doe je met onze vergaderdeal!

Vergaderen

Combineer het nuttige met het aangename. Besloten vergaderen op een inspirerende locatie én samen genieten van een heerlijke lunch? Maak tijdens kantooruren gebruik van ons KookLokaal met plek voor 20 personen.

Deze fijne plek bieden wij kosteloos aan bij afname van een huisgemaakte lunch en koffie/thee/water-arrangement. Het KookLokaal bevindt zich in een afgesloten ruimte waar u in alle rust kunt vergaderen. Het is uitgerust met een tv-scherm met HDMI-aansluiting en een flipover die gebruikt kan worden. De plek is ideaal voor teams die op zoek zijn naar een omgeving die inspiratie en creativiteit stimuleert.

De lunch wordt verzorgd door Little Texas. Zij hebben een scala aan opties met betrekking tot de huisgemaakte lunch. Zo kan er gekozen worden voor een standaard lunch met 2 halve royaal belegde broodjes en een bolletje met ham, kaas of eiersalade. Of een Luxe lunch met 2 halve luxe belegde broodjes en een bolletje met ham, kaas of eiersalade. Voor de exacte items en prijzen kunt u de prijslijst bekijken.

Wilt u een arrangement boeken? Dat kan eenvoudig via het aanvraagformulier. Zijn er nog vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen op reserveringen@twentschefoodhal.nl of bellen naar +31532032312.