Vaarwel Fritz, Hallo Vrumona

vrumona

Vanaf 4 april zetten wij bij de Twentsche Foodhal een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst door over te stappen op Vrumona als leverancier van frisdranken en sappen, die ons huidige assortiment van Fritz vervangt.

Vrumona is een oer-Hollandse producent die bekend staat om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie, met een focus op laag-calorische dranken. Dit is een beslissing die niet alleen het aanbod van het restaurant verbreedt, maar ook de inzet voor een groenere wereld versterkt.

Ons besluit om over te stappen heeft meerdere redenen. Onze belangrijkste reden is dat wij constant willen bijdragen aan duurzaamheid. Omdat het bedrijf Vrumona recent onder Deens eigenaarschap is gekomen, heeft dit geleid tot een versnelling van duurzaamheidsinitiatieven binnen het bedrijf, wat perfect aansluit bij de visie van de Twentsche Foodhal als duurzaam restaurant.

Een opvallend kenmerk van Vrumona is dat hun producten meer dan 45% lager zijn in calorie├źn dan het branchegemiddelde, waardoor gasten kunnen genieten van verfrissing zonder zich zorgen te maken over hun calorie-inname.

Naast de bekende Pepsi Cola, die nu de plek van Fritz Kola inneemt, zal de Twentsche Foodhal ook andere populaire merken van Vrumona aanbieden, waaronder Sisi en 7-Up. Bovendien zullen wij ons assortiment uitbreiden met premium frisdranken van merken zoals Dubbel Dutch en Russels & Co, allemaal afkomstig van Vrumona.

Deze overgang naar Vrumona stelt ons in staat om de prijzen voor ons als gast laag te houden. Daarnaast zullen wij op deze manier onze bijdrage leveren aan een nog duurzamere wereld. Als Twentsche Foodhal zijn wij ervan overtuigd dat deze stap ervoor zorgt dat wij als gasten een betere ervaring zullen hebben bij ons wanneer ze duurzaam uiteten gaan.