Twentsche Foodhal organiseerd succesvol bedrijfsfeest van Vastbouw B.V.

Bedrijfsfeest Vastbouw

De Twentsche Foodhal heeft afgelopen vrijdag een spectaculair bedrijfsfeest georganiseerd voor Vastbouw B.V., waarbij live muziek, entertainment, een cocktailbar en verrukkelijk eten centraal stonden. Het evenement was een groot succes en zorgde voor een onvergetelijke avond voor alle aanwezigen.

We begonnen de avond met een warm welkom en een lekker drankje om de sfeer er meteen in te brengen. De live muziek zorgde vervolgens voor een gezellige sfeer en het entertainment hield iedereen de hele avond bezig. Daarnaast was er een cocktailbar, waarbij mixologen de leerste drankjes voor de gasten maakten.En laten we het eten niet vergeten – we hadden zoveel verschillende opties bij onze acht wereld-keukens dat er voor iedereen wel iets tussen zat.

Als kers op de taart kregen alle gasten bij het weggaan ook nog eens een toffe goodiebag cadeau. Zo konden ze de herinnering aan deze onvergetelijke avond altijd bij zich dragen. We willen Vastbouw B.V. en al onze gasten bedanken voor hun komst en bijdrage aan deze geweldige avond.

We kunnen niet wachten om jullie snel weer te zien in de Twentsche Foodhal. Kom gewoon langs op een reguliere avond om te genieten van wat wij allemaal te bieden hebben. We hebben zo’n gevarieerd aanbod dat er voor ieder wat wils is. Dus laten we snel weer samenkomen en een geweldige avond hebben!