Twentsche Foodhal gaat op vakantie!

Twentsche Foodhal

De zomer is in zicht en wij hopen dat jullie allemaal volop genieten van de zomerse vibes en uiteraard van al het heerlijke eten dat wij hier bij de Twentsche Foodhal voor jullie serveren.

Toch willen wij jullie graag op de hoogte brengen van iets belangrijks. Vanaf 7 tot en met 20 augustus gaan wij er even tussenuit om te ontspannen en nieuwe culinaire inspiratie op te doen. Daarom zullen we gedurende deze periode onze deuren tijdelijk sluiten.

Maar maak je maar geen zorgen! Vanaf 21 augustus zijn wij weer vol energie en enthousiasme terug en staan we weer klaar om iedereen te verwelkomen met onze diverse en smaakvolle gerechten van de acht verschillende wereld keukens.

Tijdens onze vakantie willen we jullie ook bedanken voor de geweldige momenten die wij het afgelopen jaar samen hebben gedeeld. Jullie steun en enthousiasme maken de Twentsche Foodhal tot wat het is – een geweldige plek vol lekker eten, drinken en natuurlijk gezelligheid.

Dus, terwijl wij ons opladen tijdens onze vakantie, hopen we dat jullie ook blijven genieten van een fantastische zomer. Ga eropuit, ontdek nieuwe plekken, en laat je smaakpapillen verwennen – hopenlijk bij ons wanneer wij weer terug zijn!

Blijf ons volgen op sociale media (Instagram en Facebook) voor updates van de Twentsche Foodhal en eventuele aankondigingen voor komend jaar!

Dus nogmaals, van 7 tot en met 20 augustus zijn we even met vakantie, maar op 21 augustus staan we weer te popelen om jullie te zien. Tot snel!