Bedrijfsfeest personeelsvereniging Thales Hengelo

bedrijfsfeest Thales

Wat een geweldige avond was het tijdens het bedrijfsfeest, Thales, op 22 september! Met een indrukwekkende opkomst van ongeveer 500 enthousiaste gasten was de Twentsche Foodhal bruisend van energie en levenslust.

aanbod van het bedrijfsfeest

Een van de grootste trekpleisters van de avond was natuurlijk ons diverse culinaire aanbod. Onze 8 wereldkeukens lieten de smaakpapillen van onze gasten reizen naar verschillende uithoeken van de wereld. Van de heerlijke sushi van downtown sushi tot de smaakvolle taco’s van los tacos hermanos, er was voor elk wat wils. De koks in onze keukens hebben hun uiterste best gedaan om de gasten te verwennen met een scala aan smaken en texturen.

Maar Thales was meer dan alleen lekker eten. We hadden ook geweldige entertainmentopties om de sfeer nog meer op te peppen. Een live band bracht de beste muziekhits ten gehore, terwijl een getalenteerde DJ ervoor zorgde dat niemand op zijn stoel kon blijven zitten. De dansvloer was de hele avond vol met gasten die de nacht wegswingden.

Ook was er een mooie cocktailbar aanwezig! Hier hebben bekwame mixologen de hele avond cocktails gemaakt met een assortiment van verfrissende en creatieve cocktails die de perfecte aanvulling waren op een avond vol plezier.

Er zijn talloze foto’s gemaakt om de herinneringen aan deze speciale avond vast te leggen, en we hebben een selectie van de beste foto’s hierbij gevoegd om met jullie te delen. Ze tonen de lachende gezichten, de dansende menigte en de overheerlijke gerechten die Thales tot een onvergetelijk evenement hebben gemaakt.

We willen graag onze dank uitspreken aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijfsfeest van Thales. Jullie maken de Twentsche Foodhal tot wat het is: een bruisende ontmoetingsplaats vol smaak en gezelligheid.

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen en kom snel terug naar de Twentsche Foodhal voor nog meer culinaire avonturen en plezier. Bedankt voor het delen van deze fantastische avond met ons!

Foto’s