STANISLAUS BREWSKOVITCH NEEMT STOER VOER OVER VAN ERIK WOOLDRIK VAN DE TWENTSCHE FOODHAL

Samen met de eigenaren van de Enschedese brouwerij zijn plannen gesmeed voor de editie van 2023. Houden wat goed is en verbeteren waar nodig. In grote lijnen wordt het festival doorgezet zoals het eerdere edities is gedaan. We zijn deze winter al druk bezig met de planning voor volgend jaar. We houden jullie op de hoogte!

De afgelopen 7 jaar heeft Erik 15 edities van Stoer Voer georganiseerd. Dat heeft enorm veel gebracht. Onder andere de Twentsche Foodhal is hieruit ‘geboren’. De Foodhal groeit hard door. Zeker met feesten en partijen. Ook is er vorig jaar een eigen horeca-opleiding gestart. Dit vraagt inmiddels zoveel aandacht dat het niet meer goed te combineren valt met Stoer Voer.

De Enschedese microbrouwerij Stanislaus Brewskovitch is een goede relatie met de ambitie te groeien (onder andere op het gebied van events en festivals). De overname van Stoer Voer door Stanislaus Brewskovitch past perfect in de strategie van beide bedrijven. De goede relatie tussen beide partijen wordt voortgezet en Erik zal ook zeker (aan de zijlijn) betrokken blijven bij Stoer Voer.

www.stoervoerfestival.nl