Nieuwe smaakexplosies bij ToKook in Twentsche Foodhal

ToKook heeft het menu in de Twentsche Foodhal uitgebreid met twee verrukkelijke gerechten. De toevoegingen “Crying Tiger Beef, Neua Yang” en “Pad Kee Mao” brengen de authentieke Thaise keuken naar Enschede.

“Crying Tiger Beef, Neua Yang” is een ware culinaire creatie, geïnspireerd op de smaakvolle tradities van Thailand. Dit heerlijke gerecht wordt geserveerd in een verfrissende wrap van Lollo Biondo sla, gevuld met perfect gekruide kogelbiefstuk, verse munt, koriander, komkommer en de onweerstaanbare Nam Jim Jaew-saus, die op verzoek nog pittiger kan worden gemaakt.

Het andere nieuwe gerecht, “Pad Kee Mao” – ook bekend als “Drunken Noodles” – belooft een ware smaaksensatie zonder toevoeging van alcohol. ToKook heeft het recept iets aangepast, zodat het ook voor Europese smaakpapillen toegankelijk is. Dit gerecht omvat authentieke Thaise woknoedels met sappige kippedij, knapperige jonge mais, wortel en basilicum.

ToKook, een vaste waarde in de Twentsche Foodhal, staat bekend om zijn verrukkelijke Aziatische streetfoodgerechten. Naast de nieuwe smaakvolle creaties bieden ze ook andere populaire opties aan zoals saté, rendang, buikspek en gado gado. Het volledige menu is makkelijk te lezen via de website.

Een bezoek aan ToKook in de Twentsche Foodhal is een absolute aanrader voor liefhebbers van Aziatisch eten en streetfood. “De nieuwe gerechten uit de Thaise keuken zijn mijn absolute favorieten, uiteraard met mijn eigen twist,” zegt de enthousiaste eigenaar van ToKook.

Voor een onvergetelijke culinaire ervaring, bezoek ToKook in de Twentsche Foodhal en geniet van de beste Aziatische smaken die Enschede te bieden heeft.