Gezellige interactive cocktailworkshop bij ons op locatie

Cocktail workshop

Sinds kort bieden wij een nieuw arrangement aan bij de Twentsche Foodhal, een cocktailworkshop

Als je opzoek bent naar een unieke en gezellige activiteit om te doen met vrienden, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? Dan bieden wij sinds kort de perfecte workshop aan bij de Twentsche Foodhal!

Wij bieden namelijk cocktailworkshops aan die geheel verzorgd wordt door een professionele bartender. Tijdens deze activiteit krijg jij de kans om zelf aan de slag te gaan en drie verschillende cocktails te creëren. Er hoeft geen zorgen te worden gemaakt over de benodigde ingrediënten of materialen, want deze zullen allemaal voor jou klaarstaan!

Onze cocktailworkshops duren ongeveer 1 uur en kunnen geboekt worden vanaf 8 personen. U kunt gemakkelijk boeken via onze website of door een mail te sturen naar reserveringen@twentschefoodhal.nl. De prijs voor deze leuke en leerzame activiteit is vanaf €35 per persoon.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu onze cocktailworkshop en geniet van een gezellige en leerzame ervaring met uw vrienden, collega’s of voor uw vrijgezellenfeest bij de Twentsche Foodhal. Wij garanderen jou een onvergetelijke ervaring!