Na 5 jaar verlaat Vaperansa de Twensche Foodhal!

Vanessa, de eigenaresse van Vaperansa

Na 5 jaar verlaat Vaperansa de Twensche Foodhal!
Vanessa, de eigenaresse van Vaperansa schrijft hieronder over haar tijd bij de Twentsche Foodhal en haar toekomstige plannen.

Vaperansa’s soul food houdt op te bestaan met ingang van 2023 en gaat verder onder de naam: House of soul food. De focus zal voornamelijk gelegd worden op het afhalen en thuisbezorgen van diverse soul food gerechten uit steeds wisselende wereld keukens. De basis blijft uiteraard hartstikke Surinaams 😊

De komende periode zal ik achter de schermen druk bezig zijn dit verder vorm te geven. Updates worden zoveel mogelijk op onze socials gepost dus houd ons vooral in de gaten.

Ik blik terug op een zeer leerzame en leuke tijd in de Twentsche foodhal. Dit door mijn collega’s en ook door alle gasten gedurende de 5 jaren. Mijn dank gaat dan ook uit naar een ieder die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het succes van Vaperansa’s soul food.
Ook bedank ik mijn collega’s van de foodhal voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren. Bedankt voor alle leerzame momenten en de gezelligheid. We hebben ook veel meegemaakt en ben trots op wat we ondanks alles bereikt hebben. Succes aan jullie allemaal met het ondernemerschap.

Adjosi (vaarwel) en grantangi (bedankt),

Vanessa Koningverander