Lazy Sunny Sunday

Lazy Sunny Sunday op het terras

Zin in een ontspannen zondagmiddag vol live muziek en zomerse vibes? Dan hebben wij iets speciaals voor jullie bij de Twentsche Foodhal! Vanaf juli tot aan onze zomerstop op 7 augustus organiseren wij elke zondagmiddag het fantastische “Lazy Sunny Sunday” evenement, van 16:00 tot 19:00 uur. Hier kunnen jullie genieten van geweldige optredens, heerlijk eten, de lekkerste drankjes en dat terwijl jullie ontspannen in de buitenlucht.

De line-Up

We hebben een fantastische line-up samengesteld om jullie te voorzien van de beste muziek. De line up voor de komende weken is als volgt:

2 juli trapt DJ Rodi Beukert de reeks af met heerlijke beach- en clubhousemuziek.
9 juli hebben we een uniek optreden van onze Ludo (Evento Perfetto) met Turid & Ole-Kristian, een Noorse band die versterking krijgt van onze eigen Ludo. Ze zullen rootsmuziek spelen, waaronder American Folk, Balkan, blues, country en Scandinavische klanken.
16 juli krijgen jullie een semi-akoestische versie van de rock-‘n-roll voorgeschoteld door Monkey Clan. Zij hebben al meedere keren bij ons opgetreden.
23 juli zorgt DJ Rick Escher voor een onvergetelijke ervaring met een mix van vinylgedraaide muziek, van Northern soul tot hiphop en Surinaamse klassiekers.
30 juli neemt DJ Jordi de Vries jullie mee op een reis door de chille funk, direct vanaf de vinylplaten.
En op 6 augustus keert DJ Rodi Beukert terug om jullie weer te laten genieten van zijn geweldige beach- en clubhousemuziek.
We willen jullie aanmoedigen om snel een plekje te reserveren en daarbij een opmerking te plaatsen dat jullie graag buiten willen zitten om volop van de muziek te kunnen genieten. Het buitenleven, de heerlijke muziek en de geweldige sfeer zullen zorgen voor een onvergetelijke zondagmiddag.

Reserveer optijd voor de Lazy Sunny Sunday!

Wacht dus niet te lang! Ga naar onze website, reserveer jullie plekje en voeg een opmerking toe aan de reservering dat jullie graag buiten willen zitten om van de live muziek te genieten. Mis dit geweldige evenement niet!

We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen bij de Twentsche Foodhal en samen te genieten van Lazy Sunny Sunday. Tot dan!

Volg ons ook via Facebook en Instagram op op de hoogte te blijven van de komende events in de Twentsche Foodhal!