Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

kinderactiviteiten

De lente is officieel begonnen en dat betekend dat wij bij de Twentsche Foodhal de kinderactiviteiten in een lente sfeertje komen. Elke zondag is de Twentsche Foodhal geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Hierbij zullen wij Tussen 16:00 en 19:00 uur kinderactiviteiten organiseren, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Hieronder volgt een overzicht van de geplande kinderactiviteiten voor de komende weken:

  • 7 april: lente krans knutselen
  • 14 april: lente zonnetjes maken
  • 21 april: Theelichthouder van klei maken
  • 27 april: koningsdag, met de koningsspelen en een kleedjesmarkt
  • 28 april: vogelhuisje schilderen

Voor koningsdag organiseren wij de jaarlijkse koningsspelen. Dit wordt gedaan onder begeleiding en daarom zijn er twee rondes waarin kinderen zich kunnen aanmelden. ronde 1 is van 16:00 tot 17:15 en ronde 2 van 17:30 tot 18:45. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor een van deze tijdssloten en het aantal deelnemende kinderen door dit te vermelden in de reserveringsopmerkingen. Vergeet dus niet te reserveren via de website! De kleedjesmarkt begint al vanaf 14:00. Hier kunnen kinderen hun “oude” speelgoed en andere leuke dingen verkopen. Hiervoor is het belangrijk om een plekje te reserveren. Dit kan door een mailtje te sturen naar romy@twentschefoodhal.nl.

Maar dat is nog niet alles! Naast deze boeiende activiteiten kunnen kinderen genieten van onze speciale kinderhoek met een glijbaantje en speelgoed om zich helemaal uit te leven. Voor de wat oudere kinderen is er een spelletjeskast beschikbaar (vraag het personeel om de kast open te maken), zodat ook zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zondagmiddag met het gezin of een leuke plek om uiteten te gaan met kinderen, ons restaurant in Enschede biedt een warm welkom en een scala aan activiteiten om de zondagmiddagen onvergetelijk te maken. Kom langs en laat de creativiteit van je kinderen bloeien terwijl je geniet van heerlijk eten en een gezellige sfeer.

Opzoek naar meer kinderactiviteiten in de regio Twente? bekijk ook eens de website van Vettt. Dit is de inspiratieblog voor ouders die eropuit willen met kinderen in Twente.