Happy Days, Ben Liebrand in the mix

Ben Liebrand in the mix

Vanavond vindt er een spectaculair evenement plaats in de Twentsche Foodhal waarbij het dak eraf gaat! Georganiseerd door Happy Days en om het feest compleet te maken hebben we niemand minder dan de legendarische DJ Ben Liebrand weten te strikken! Dit wordt een avond vol energie, geweldige muziek en onvergetelijke momenten.

Het evenement begint om 21:00 uur en duurt tot in de vroege uurtjes, tot 02:00 uur. Dus zorg ervoor dat je er op tijd bent om niets te missen van deze geweldige avond. De Twentsche Foodhal is de perfecte locatie voor dit feest, met een unieke sfeer en een grote dansvloer waar je helemaal los kunt gaan op de beats van Ben Liebrand.

Wil je deze geweldige avond niet missen? Koop dan nu nog je kaarten online, via yourticketprovider, en zorg dat je jouw plekje reserveert voor dit fantastische evenement.

Naast het spetterende optreden van Ben Liebrand blijft de Twentsche Foodhal ook gewoon geopend voor de reguliere gasten. Verschillende keukens zullen zelfs langer openblijven dan normaal, hierdoor kunnen de feestgangers zelfs tussen het dansen door genieten van een heerlijk hapje eten. Verwen jezelf met de culinaire hoogstandjes van de diverse keukens en laad jezelf op voor nog meer dansplezier!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een legendarische avond in de Twentsche Foodhal. Happy Days met DJ Ben Liebrand belooft een feest te worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Kom vanavond naar de Twentsche Foodhal en geniet van de geweldige muziek, de fantastische sfeer en het heerlijke eten. Tot vanavond!