Gulpener Hopfest 2023

gulpener hopfest 2023

Wat een geweldige maandag was het, afgelopen 11 september! Twee van onze medewerkers besloten de dag door te brengen op Gulpener’s Hopfest in het zonnige Limburg, en wat was het een mooie dag!

De dag begon met een stevige kop koffie en een overheerlijk stuk Limburgse vlaai, waardoor ze meteen in de juiste stemming waren. Daarna waren ze klaar voor een dag vol bier en plezier, die niet snel vergeten zal worden.

De geplande wandeling was aanvankelijk bedoeld als een flinke tocht van 14 kilometer, maar vanwege het hete weer werd het ingekort tot een bescheiden 5 kilometer. Maar eerlijk gezegd maakte het niet uit, want het uitzicht was adembenemend en de sfeer was ontspannen. Tijdens de wandeling stopten ze twee keer om op adem te komen. De eerste pauze was bij een leuk café waar ze een Vienna Lager-biertje kregen en een broodje braadworst om hun honger te stillen.

De tweede pauze was bij de hopvelden, waar de dag daarvoor nog 5 soorten hop waren geplukt voor het bier. Bij deze hopvelde hebben wij als Twentsche Foodhal een eigen hopplant staan. Hier konden ze ontspannen in de zon zitten en genieten van een verfrissende Chateau Neuborg, een bier dat ook op onze tap staat. En als je dacht dat het niet beter kon worden, kregen ze de kans om een uniek broodje te proeven, gemaakt van bierborstel van Gulpener bier.
Chateau Neuborg

Na de wandeling kwamen ze aan op het festivalterrein van Gulpener, waar live muziek de sfeer nog levendiger maakte. Hier konden ze onbeperkt bier proeven en kletsen met andere horecaondernemers. Het was een geweldige gelegenheid om ervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken.

Wil je meer weten over Gulpener en hun duurzame bierbrouwkunst? Check dan zeker hun website.

Het Hopfest van Gulpener is echt een geweldig evenement dat bierliefhebbers en horecaprofessionals samenbrengt om te genieten van lekker eten, fantastisch bier en geweldige mensen. Onze medewerkers van de Twentsche Foodhal hebben er zeker van genoten en kijken nu al uit naar volgend jaar!
Gulpener Hopfest