De Leukste Activiteiten voor de Maand Mei!

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede voor de maand mei? Twentsche Foodhal heeft een boordevol programma voor het hele gezin!

Hemelvaartsdag

Op 9 mei, Hemelvaartsdag, openen we onze deuren om 15:00 uur voor een dag vol plezier. Kom langs en geniet van heerlijke gerechten uit een van onze acht wereld keukens. De keukens sluiten om 21:00 uur, en er kan worden genoten van ons van onze heerlijke cocktails of verrassende bieren aan de bar tot 22:00 uur. Voor de kleintjes hebben we een speciale verrassing- een disco springkussen! Het wordt een dag vol gezinspret in Enschede.

Moederdag

Moederdag valt op 12 mei dit jaar, en bij Twentsche Foodhal hebben we iets speciaals voor de kinderen gepland. Ze kunnen creatief aan de slag gaan door bloempotjes te schilderen, die ze vervolgens als geschenk aan hun moeder kunnen geven. De potjes zullen worden gevuld met potgrond en ze krijgen zaadjes mee om hun eigen bloemen te laten groeien. Het is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een creatieve activiteit en daarna uiteten te gaan in Enschede.

Sundayin market

Op 19 en 20 mei zijn we helaas gesloten vanwege Pinksteren, maar de week erna hebben we al weer een fantastisch leuk evenement gepland. 26 mei organiseren wij de Lente Editie van de Sundayin Market bij Twentsche Foodhal. Hier kunnen gezinnen genieten van een bruisende markt vol creatieve ondernemers die hun zelfgemaakte spullen verkopen. Voor de kleintjes is er weer een springkussen aanwezig, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl de ouders winkelen en genieten van alles wat de Foodhal te bieden heeft.

Stoervoer festival

En dat is nog niet alles! Van 31 mei tot 2 juni is het Stoervoer foodtruck festival weer in het Van Heek Park. Verwacht heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en natuurlijk leuke activiteiten voor de kinderen. Tijdens dit festival zal de Twentsche Foodhal ook aanwezig zijn met een heerlijke borrelplank om van te genieten. Op 31 mei en 1 juni is Twentsche Foodhal ook geopend, maar op 2 juni zijn we exclusief te vinden op het Stoervoer Festival.

Mis deze geweldige activiteiten in Enschede niet en breng een bezoek aan Twentsche Foodhal om samen met ons te genieten van een onvergetelijke maand vol plezier, lekker eten en familiepret! Een tafel reserveren kan gemakkelijk online via onze website.