Cocktail van de maand maart

cocktail van de maand maart: SoCo sour

Zuurpruimpjes opgelet! Onze cocktail van de maand maart is echt iets voor jullie! De SoCo sour, een heerlijke stoere cocktail op basis van een wiskey likeur.

Dus, wat zit erin? Nou, laten we het even doornemen. Eerst hebben we Southern Comfort – een whiskey likeur met een robuuste smaak. Vervolgens voegen we er verse citroensap aan toe, en om het perfect gebalanceerd te maken een vleugje suikersiroop voor de iets zoete twist. Om de cocktail helemaal af te maken zit er een heerlijke schuimlaag op (volledig vegan).

En hoe wordt het geserveerd? In een stoer rock glas, natuurlijk. Versierd met een takje munt en een schijfje citroen voor die extra kick.

Maar laten we niet vergeten waar het allemaal om draait – de smaak. De SoCo Sour combineert de krachtige aroma’s van whiskey met de frisse citrusnoten en het zoete van de suikersiroop, waardoor elke slok een feest is.

En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een goede whiskey cocktail? Dus dames en heren, waar wachten jullie nog op? Verzamel je vrienden, trek je beste outfit aan en kom langs bij Twentsche Foodhal voor een avondje uiteten in Enschede dat je niet snel zult vergeten.

Waar wacht je nog op? Kom gezellig langs, wij maken deze SOCO sour graag voor je klaar! Tot snel!