cocktail van de maand juli

cocktail van de maand

De zomer is eindelijk in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van verfrissende drankjes op een zonnig terras. Bij de Twentsche Foodhal in Enschede hebben we de perfecte cocktail voor je klaarstaan: de Pink Gin Lemonade! Deze zomerse cocktail, speciaal voor de maand juli, combineert de verfrissende smaak van pink gin met de sprankelende Russel & Co Rosé Lemonade. Een perfecte combinatie tijdens deze warme zomerdagen.

De Pink Gin Lemonade is niet alleen een lust voor de smaak, maar ook voor het oog. Het prachtige roze drankje straalt zomerse vibes uit en is de ideale dorstlesser voor iedereen die van een verfrissende cocktail houdt. En het beste van alles? Deze heerlijke cocktail is gedurende de hele maand juli verkrijgbaar voor slechts 7 euro!

genieten van de cocktail van de maand op ons zonnige terras!

Bij de Twentsche Foodhal beschikken we over een groot en zonnig terras waar je heerlijk lang kunt genieten van je drankje. Ons terras is de perfecte plek om te ontspannen, bij te praten met vrienden en familie, en te genieten van het mooie weer. Terwijl je geniet van je Pink Gin Lemonade, kun je ook de culinaire hoogstandjes van onze acht verschillende keukens ontdekken. Van smakelijke streetfood tot verfijnde gerechten, er is voor ieder wat wils.

Onze centrale locatie in Enschede maakt de Twentsche Foodhal dé plek om je zomerse dagen door te brengen. Of je nu komt voor een gezellige middagborrel of een ontspannen avondje uit, ons terras biedt een uitnodigende sfeer waar je je meteen thuis voelt. De combinatie van heerlijk eten, verfrissende cocktails en een zonovergoten terras maakt de Twentsche Foodhal de ideale bestemming deze zomer.

Reserveren?

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Twentsche Foodhal in Enschede en proef de zomer met onze Pink Gin Lemonade. Vergeet niet om deze heerlijke cocktail te delen met je vrienden, zodat ook zij kunnen genieten van deze zomerse traktatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons zonnige terras! Een tafel reserveren kan eenvoudig via onze website, wil je buiten zitten? Geef het aan in de opmerkingen!