Cocktail van de maand februari

Cocktail van de maand: Italian mojito

Vanaf 1 februari hebben wij weer een nieuwe cocktail van de maand bij ons in het restaurant. Deze maand is het een Limoncello Mojito! Deze cocktail is zo verfrissend en zomers dat je de winter spontaan zal vergeten.

Wat zit erin? Rietsuiker voor dat zoetje, een shotje Limoncello voor die Italiaanse vibes, muntblaadjes om het lekker fris te maken, bruisend water voor de sprankeling, en citroen voor die extra kick. Dat allemaal voor maar 7 euro!

En nu komt het leuke gedeelte – mix die Limoncello Mojito met de heerlijkste gerechten van een van onze 8 wereld keukens! Denk daarbij aan smakelijke spareribs bij Little Texas, Verse sushi van Downtown Sushi, taco’s waar je u tegen zegt bij Los Tacos Hermanos (ja, die zijn echt Mexicaans!), een tafel vol Spaanse lekkernijen bij Uno Mas Tapas, Italiaanse flair bij Evento Perfetto, vegan sweets bij de Zoetekauw, Vegan hapjes om te delen van Rauw, of heerlijke Aziatische street food bij Tokook.

Maar wacht, er is meer! We hebben ook te gekke arrangementen, zoals een cocktailworkshop. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een avondje uit met je beste vrienden. Leer de geheime mixologiekunst en maak je eigen creaties onder begeleiding van onze experts.

Dus, waar wachten jullie op? Kom gezellig langs, nip aan die Limoncello Mojito, en ontdek een wereld van smaken bij ons in de Twentsche Foodhal. Vergeet niet om wat foto’s te schieten van deze fantastische cocktail en ons te taggen! Tot snel!