Cocktail van de maand april

Cocktail van de maand

Wil je de lente vieren met een smaakvolle en verfrissende cocktail? Ontdek dan onze sensationele Cocktail van de Maand April: de Flamingo! Bij ons restaurant, gelegen net buiten het centrum van Enschede, presenteren we deze heerlijke mix van Tequila, cranberrysap, lime juice, aardbei en suikersiroop. Een perfecte combinatie van zoet en zuur die je zeker niet zal vergeten.

Deze lekkere lente cocktail is perfect om te drinken op ons terras. Voor deze lente zullen we ons terras ook verder gaan uitbreiden zodat je heerlijk van de zon kunt genieten terwijl je geniet van de Flamingo cocktail. Het uitgestrekte terras bied de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van alles wat de Twentsche Foodhal te bieden heeft.

Heb je iets te vieren of wil je wat leuks doen met vrienden? De Twentsche foodhal bied ook verschillende arrangementen aan, zoals een cocktailworkshop. Tijdens deze cocktailworkshop zul je onder begeleiding van een ervaren bartender drie verschillende cocktails maken. Leer drie verschillende methoden van cocktails maken en geniet van je eigen creaties in de gezellige sfeer van ons restaurant.

Of je nu op zoek bent naar een avondje uiteten in Enschede, een gezellig terras om te ontspannen of een leuke activiteit wilt toevoegen aan je lenteagenda, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze uitgebreide cocktailselectie, verschillende speciaal bieren en niet te vergeten onze acht verschillende wereld keukens.

Geniet van de lente in stijl en kom langs bij ons restaurant om de Flamingo cocktail te proberen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media. Instagram & Facebook .