Skip to the content
Zur deutschen Website
Home
Keukens
Over ons
Zakelijk
Arrangementen
Contact
Reserveer
Zur deutschen Website
Menu gerechten
Menu dranken
Tafel reserveren
FAQ’s
Deelnemen
Start je keuken
Word leverancier
Menu gerechten
Menu dranken
Tafel reserveren
FAQ’s
Deelnemen
Start je keuken
Word leverancier
Een personeelsdag bij de Foodhal? ‘De ideale plek voor teambuilding’
Lees meer
Italië én ondernemen: de passies van Dorine
Lees meer
De zomerborrels van Stichting Consent: ‘De Twentsche Foodhal zorgt voor verbinding’
Lees meer
Subliem streetfood in Enschede: een kijkje in de keuken van ToKooK
Lees meer
Gezellig genieten met het hele gezin
Lees meer
Groen genieten: bewuste keuzes in drankassortiment
Lees meer
‘De gezelligheid van de Twentsche Foodhal past perfect bij VroegZat’
Lees meer
De keukens van Suzan: ‘Sommigen hebben niet door dat ze vegan eten’
Lees meer
Veertig jaar Vastbouw vieren: ‘De Foodhal was precies wat we zochten’
Lees meer
Het geheim van grillen: een kijkje in de keuken van Little Texas
Lees meer
‘De wauw-factor van sushi? Goede rijst!’
Lees meer
Twentsche Foodhal: de plek voor nieuw talent
Lees meer
1
2