Aankomende muziek events bij de Twentsche Foodhal!

events centrale hal

Dit nieuwe jaar organiseert de Twentsche Foodhal weer een hoop onvergetelijke events vol met heerlijke cocktails, opzwepende muziek en feestelijke ambiance. Maak je klaar voor een reeks opwindende events die je meenemen op een muzikaal avontuur.

Artistic – Een Techhouse Sensatie (27 januari)

Op 27 januari, van 23:00 tot 03:30, transformeert Twentsche Foodhal in een bruisende club van technologische beats tijdens het evenement “Artistic”. Laat je meevoeren op de hypnotiserende klanken van techhouse voor een perfecte start van je weekend.

Remember the Time – Een Nostalgische Reis door R&B en Hiphop (03 februari)

Op 03 februari, van 23:00 tot 03:30, brengen we je terug naar de gouden tijdperken van R&B en Hiphop met “Remember the Time”. Dans op de nostalgische deuntjes uit de jaren 90 tot nu en geniet van een avond vol muzikale herinneringen.

VroegZat – Vroeg feesten, lang slapen (08 maart)

Op 08 maart, van 19:30 tot 00:00, trappen we het vroege feestje af met “VroegZat”. Met een uitgebreid assortiment muziek is er voor ieder wat wils deze avond. De keukens zijn deze avond geopend en sluiten om 23:00, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om van te voren van de acht verschillende wereld keukens te genieten tijdens dit feest.

Ervaar de Unieke Sfeer van Twentsche Foodhal.

De Twentsche Foodhal combineert heerlijke cocktails en opwindende muziek om de ultieme uitgaanservaring te creƫren. Of je nu een liefhebber bent van dansen of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, de Twentsche Foodhal heeft voor ieder wat wils. Mis deze unieke events niet en maak van je avond een onvergetelijke ervaring!