Lazy Sunday: Aankomende kinderactiviteiten bij de Twentsche Foodhal

Op zondagen zijn de deuren van de Twentsche Foodhal geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Elke zondag staat er iets bijzonders op het programma voor de jongste gasten. Tussen 16:00 en 19:00 uur worden er spannende kinderactiviteiten georganiseerd, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. Voor ouders die op zoek zijn naar een ontspannen middagje uiteten met hun kinderen, bieden wij de perfecte combinatie van culinaire verwennerij en vermakelijke activiteiten voor de kleintjes in ons restaurant.

Hieronder volgt een overzicht van de geplande kinderactiviteiten voor de komende weken:

  • 18 februari: Wandhangers maken
  • 25 februari: Stressballetjes knutselen
  • 3 maart: Zeedieren maken van ijsstokjes
  • 10 maart: Je eigen toverstaf maken
  • 17 maart: Paashangers maken voor in de paastakken thuis
  • 24 maart: Paaseieren zoeken (in twee rondes: 16:00 tot 17:00 en 17:30 tot 18:30)

Voor het paaseieren zoeken kunnen ouders hun kinderen aanmelden voor een van deze tijdslots en het aantal deelnemende kinderen vermelden in de reserveringsopmerkingen. Vergeet dus niet te reserveren via de website!

Maar dat is nog niet alles! Naast deze boeiende activiteiten kunnen kinderen genieten van onze speciale kinderhoek met een glijbaantje en speelgoed om zich helemaal uit te leven. Voor de wat oudere kinderen is er een spelletjeskast beschikbaar (vraag het personeel om de kast open te maken), zodat ook zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zondagmiddag met het gezin of een leuke plek om uiteten te gaan met kinderen, ons restaurant in Enschede biedt een warm welkom en een scala aan activiteiten om de zondagmiddagen onvergetelijk te maken. Kom langs en laat de creativiteit van je kinderen bloeien terwijl je geniet van heerlijk eten en een gezellige sfeer.

Opzoek naar meer kinderactiviteiten in de regio Twente? bekijk ook eens de website van Vettt. Dit is de inspiratieblog voor ouders die eropuit willen met kinderen in Twente.