Bekijk nieuws-overzicht

Uno Mas? Ja! Nog een nieuwe keuken!

Spaanse Tapas liefhebbers opgelet… Uno Mas opent 8 juli in de Twentsche Foodhal! Op de plek van ‘Bij de Burger’ opent een nieuw concept van Little Ribhouse Texas’ eigenaren Arjan de Bruine en Christiaan van Rossum.

Spaanse tapas met een eigentijdse twist, zo noemen ze het zelf. Arjan en Christiaan vertellen: “Wij waren met Little Ribhouse Texas mede-eigenaar van keuken ‘Bij de Burger’ in de Twentsche Foodhal, dit deden wij samen met Daddy Cool Food en De Melkbus. De Melkbus is recent weggereden uit de Twentsche Foodhal en wij zagen een mooie mogelijkheid voor ons nieuwe concept.”

Pimientos de Padron
“Juist in deze tijd beginnen ze een nieuwe keuken, nu Nederland weer langzaam van het slot verdwijnt zal iedereen wel honger hebben” lacht Arjan. “Mensen wanen zich straks op vakantie in Spanje, denk aan gevulde pimientos de padron, geitenkaas en heerlijke hamsoorten.”

Lokaal en authentiek
Het meest trots is Christiaan op zijn nieuwe Mibrasa Houtskooloven, een Spaanse Grill traditie met respect voor het product. Authentiek Spaanse invloeden met een eigenzinnige twist. Wij gaan mensen verrassen met heerlijke verschillende smaken. Lokaal & duurzaam is in het concept meegenomen, zo halen zij hun rund van Harry’s Farm en varkensvlees van De Varkenshoff. Maar ook vegetariërs of visliefhebbers kunnen bij de keuken komen proeven.
Arjan vertelt: “Na elk gerecht zullen ze denken, Uno Mas?”

Eigenaar Erik Wooldrik is blij dat met de nieuwe keuken. “Opnieuw verrassende smaken die wij nog misten in ons totaalconcept van de Twentsche Foodhal. Nu mogen we Spanje zelfs verwelkomen in onze hal, hoe te gek is dat?”

Vanaf 8 juli kan je proeven bij Uno Mas. Reserveer je vast je tafel? Dat kan via deze link!

Deel dit nieuwsbericht: