Veertig jaar Vastbouw vieren: ‘De Foodhal was precies wat we zochten’

Het jubileumfeest van de Vastbouw Groep uit Rijssen moest iets bijzonders worden. Lekker eten, dansende personeelsleden en een fijne sfeer. Directeur Hermien Schoeman – Alma: “Eén van onze medewerkers wees ons op de Twentsche Foodhal. We zijn gaan kijken en waren direct enthousiast.”

Het feest vanwege het 40-jarige bestaan van Vastbouw stond al een tijdje op de planning. Medewerkers en hun partners uit binnen- en buitenland waren uitgenodigd. Met zo’n grote groep kun je niet overal terecht, daarom werd er ook buiten Rijssen gezocht. Directeur Hermien Schoeman – Alma: “We zijn natuurlijk een redelijk groot bedrijf, ons personeel komt uit het hele land, maar ook vanuit Duitsland en Polen. Een personeelslid uit onze eigen regio wees ons de Twentsche Foodhal.”

Na een bezoekje weet de directie al snel: dit moet het worden. “De Foodhal heeft een moderne uitstraling. Een beetje dat ‘urban chic-gevoel’. Het was precies wat we zochten, we wilden namelijk niet zo’n strak feest, maar een leuke en ongedwongen sfeer. Dat voelden we daar.”

Alle keukens open

Op 12 mei 2023 is het zover. Na een warm onthaal bij de entree hoorde je direct de muziek die de dj op een groot podium draaide. Er werd gedanst, alle tafels in de foodhal waren bezet. En uiteraard werd er heerlijk gegeten. “Alle keukens waren open en daar werd goed gebruik van gemaakt, maar je kunt je voorstellen dat het steakhouse met zoveel mannen extra populair was”, lacht Hermien. Doordat het op de dag van het feest heerlijk weer was, verzamelen de mensen zich ook buiten. “Het feest voelde een beetje als een foodtruckfestival. De hele setting maakte dat verschillende groepjes zich met elkaar mengden. Dat was heel leuk om te zien.”

bedrijfsfeest in Twente

Meedenkend

Hermien kijkt dan ook met een goed gevoel terug op het feest. “Ik heb alleen maar enthousiaste mensen gehoord. We zijn erg tevreden over de Twentsche Foodhal. Het contact vooraf verliep fijn. We hebben maar een paar afstemmingsmomenten nodig gehad en de organisatie was heel meedenkend. We hoefden zelf nergens naar om te kijken. Het was over en weer een feestje.”

Of het volgende jubileumfeest weer in De Foodhal wordt gevierd? “Dat zou zomaar kunnen! We steunen bij Vastbouw graag lokale partijen, maar ik sluit zeker niet uit dat we nog eens bij de Twentsche Foodhal aankloppen.”

Ook een bedrijfsfeest of jubileumfeest in Twente organiseren? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact op!

 

contact

jubileumfeest in Twente