Bekijk nieuws-overzicht

Kunst & Foods

Wist je dat je bij de Twentsche Foodhal alle kanten op kan qua uitjes? Zo hebben wij het kunst & foods arrangement. Een creatieve workshop in combinatie met een lekkere proeverij. In een te gekke sfeer, in een industriële omgeving (oude Polaroidfabriek), met lekkere muziek, begeleidt een kunstenaar je stap-voor-stap door jouw eigen gemaakte schilderij. Je hebt hiervoor geen teken- of schilderervaring nodig. Tijdens het schilderen geniet je van een heerlijk drank-arrangement die je voor de tijd kan aangeven.

De drankarrangementen
Ben je bijvoorbeeld een liefhebber speciaal bier? Kies dan eens een proeverij van 4 mooie (lokale) bieren! Toch meer een wijn-liefhebber? Wat dacht je van een wijn-arrangement? Uiteraard is een cocktailfeestje ook geen probleem, probeer bijvoorbeeld onze geweldige gin-tonics eens! Alles is mogelijk wat betreft dit arrangement, zo kan je ook eten van onze 9 keukens er bij nemen, deze kan je met munten betalen of op rekening zetten. Neem contact op en we leggen je graag meer uit.

Een te gekke beleving
Dit arrangement is zeer geschikt als een uniek teamuitje, vrijgezellenfeest of om gewoon met je vrienden te doen! Samen genieten van foods en samen creatief bezig zijn, dat is waar het omgaat. Aan het einde van de dag of avond zal je verbaasd staan van jouw werk en kijk je terug op een te gekke beleving en een gezellige moment.

Duur arrangement: 2,5 uur
Aantal personen: 10 tot 20 personen

Kosten:
Kunst & Foods – Bierproeverij – € 47,00
Kunst & Foods – Wijnarrangement – € 49,00
Kunst & Foods – Cocktail arrangement – € 55,00

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en per persoon. Een lekker gerecht erbij gewild? Neem contact op en wij leggen je de mogelijkheden uit van onze 9 keukens.

Deel dit nieuwsbericht: