Bekijk nieuws-overzicht

Wij krijgen een eigen biertje!

Groot nieuws! De Twentsche Foodhal heeft een nieuw pareltje in handen… een dorstlesser voor de echte avonturier, die het stiekem ook wel heel lekker vindt om dicht bij huis te blijven.

We presenteren:

Twentsche Streken

hét biertje van de Twentsche Foodhal.

 

 

 

Maar wij hebben je hulp nodig…

‘Maar een bier is toch geen bier zonder goede slogan?’ Horen we je zeggen. Juist! Dat zijn we met je eens. Voor het bedenken van de perfecte bierslogan zetten we graag onze creatieve Foodhallers in. De Twentsche Streken is een verrassend, stevig biertje van hoge gisting. Tonen van fruit, kruiden en hop geven dit amberkleurige bier karakter. Sprankelend bier met een bittere ondertoon.

Verzin jij de perfecte slogan voor deze wereldse ontdekking? We helpen je graag een beetje op weg: denk aan…. Sprankelend bier met een bittertje. Zonder poeha, lekker van de tap! Een wereldse ontdekking dicht bij huis.

EEUWIGE ROEM VOOR JOU

Bedenk jij de best passende slogan? Dan wordt deze gebruikt voor onze campagne (lees: eeuwige roem) én dan mag jij als eerst de Twentsche Streken proeven én ontvang je een passende prijs! Stuur jouw slogan in voor 16 februari via www.twentschestreken.nl of mail naar info@twentschestreken.nl

 

Deel dit nieuwsbericht: