Bekijk nieuws-overzicht

Wij komen tezamen…

December is traditioneel dé maand waarin afdelingen of hele organisaties graag met al hun mensen samenkomen. Om het voorbije jaar in stijl en vol gezelligheid met elkaar af te sluiten. En we merken tot ons genoegen dat al veel bedrijven weten dat de Twentsche Foodhal daar de uitgelezen plek voor is!

We mogen deze decembermaand vol aan de bak voor gezelschappen die komen borrelen, kookworkshops volgen, het nieuwe Kunst & Food arrangement uitproberen of die met zijn allen smaakvol komen genieten van een buffet verzorgd door onze keukens. Van intieme kerstborrels tot zakelijke gezelschappen van maar liefst 1000 personen die een volledig eindejaarsevenement bij ons komen vieren (inclusief catering op maat en betalen met munten voor alle deelnemers). Ze reserveerden een plekje en sluiten hun jaar gezellig af in de Twentsche Foodhal.

We willen hier graag al die gezelschappen – groot en klein – bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. En we willen iedereen vanaf deze plek gelukkige feestdagen wensen. En natuurlijk een succesvol 2019: een nieuw jaar waarin we ook weer gastvrij voor jullie klaar staan. Met fijne vernieuwende concepten, leuke arrangementen, heerlijke catering, kookworkshops, netwerkevents en uiteraard kerst- en nieuwjaarsborrels.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die de Twentsche Foodhal voor jouw organisatie of gezelschap biedt? Of wil je alvast verzekerd zijn van een plekje bij ons? Kijk dan op de zakelijke pagina, voor meer info en contactmogelijkheden.

Deel dit nieuwsbericht: