Bekijk nieuws-overzicht

Verras jij? Solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?
Bij de Twentsche Foodhal kom je onvervalst lekker eten en drinken, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers verschillende keukens ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. In het midden van de ruimte bevindt zich een grote bar met daarom heen zitplaatsen. Hier kan elke gast genieten van al het lekkers dat er te halen valt. En omdat het aanbod voortdurend veranderd, is elk bezoek telkens weer verrassend.

Doordat niet alleen onze Foodhal groeit, maar ook onze medewerkers doorgroeien zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor in de flexpool. Ben jij onze nieuwste Foodhal-topper?

Hoe ziet een werkdag eruit?
Je trekt je werkkleding aan en stapt op je fiets richting werk. Eenmaal aangekomen doe je je sloof om en ga je aan de slag. Gisteren heb je achter bar geknald, maar vandaag sta je in wijk 1. Je ziet een koppel met hun eten richting een tafel in jouw wijk gaan. Je bent er als de kippen bij. Je haalt nog snel even een doekje over de tafel waar ze plaats willen nemen en vraagt ze direct wat ze willen drinken. Omdat je merkt dat deze gasten wel interesse hebben in een van de gave bieren in ons assortiment, steek je meteen een verhaal af over een van onze topbieren. Je verhaal werd uiteraard uitstekend ontvangen en je loopt richting de bar voor de bestelling. Onderweg terug neem je meteen het debras mee van de tafel ernaast. Eenmaal bij de bar grap je nog wat met een collega om de sfeer er goed in te houden. En met een vol plateau loop je vervolgens een paar bestellingen uit. Weer terug bij het koppel serveer je hen het bier met een grote glimlach en vertel je hen dat je benieuwd bent of ze straks nog net zo enthousiast zijn als ze waren na het horen van jouw verhaal.

Waar zijn we naar op zoek?

Iemand die:
• Minimaal 18 jaar oud is;
• Een gulle glimlach heeft;
• Passie voor eten en drinken heeft;
• Liefde voor de gast heeft;
• Een goed stel hersens bezit.

Wat bieden wij jou?
• Borrels en personeelsuitjes
• Een toffe werkplek;
• Mogelijkheden tot zelfontplooïing;
• De lekkerste foodkramen binnen handbereik
• Marktconform salaris

Verras jij ons met je glimlach, talent of ambitie?
Overtuig ons en laat jouw CV + motivatie achter bij onze Foodhal of mail naar info@twentschefoodhal.nl. Na het aanleveren van wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen.

 

Deel dit nieuwsbericht: