Bekijk nieuws-overzicht

Nieuw! Veganistisch private dining met Foodbar RAUW

Voor alle vegan-liefhebbers heeft Foodbar RAUW wat nieuws. Vanaf 6 januari opent Foodbar RAUW iedere eerste maandag van de maand haar deuren voor een private diner in de Twentsche Foodhal. Voor 38,50 euro serveren zij een 3-gangen verrassingsmenu + brood met smeersels vooraf.
Dit alles is inclusief drank (fris, bier en wijn). Alle gerechten zijn veganistisch. Reserveren kan tussen 18:00 uur en 19:30 uur.

100% cruelty free

Het concept is van Suzan Janssen van Foodbar RAUW. Suzan heeft heerlijke comfort food gerechten in een nieuw en uniek jasje gestoken.
En dat alles op basis van plantaardige ingrediënten die je in principe “rauw” zou kunnen eten. Zoals ze zelf zegt: “We zijn er echt niet alleen voor vegans. Sterker: neem je non-vegan vrienden mee. En verras ze met heerlijke gerechten met plantaardige ingrediënten, die smakelijker, gezonder en duurzamer zijn. Zoals de barbecue flavoured burger op basis van seitan met een homemade burgersaus, sla, tomaat & ui.” Bij het 3-gangen diner verrast Suzan je met cullinaire veganistische gerechten.

Reserveren

6 januari is het eerste vegan-diner in de Twentsche Foodhal, reserveren kan via:
https://twentschefoodhal.nl/private-dining-met-foodbar-rauw/

Deel dit nieuwsbericht: