Bekijk nieuws-overzicht

Nice to meet you!

Ben jij ook zo benieuwd waaruit je straks allemaal kunt kiezen bij de Twentsche Foodhal? Lees dan snel verder. We stellen een aantal van onze keukens aan je voor.

Bij Daddy Cool & The Rocking Kitchen bestel je de heerlijkste gerechten uit de Gordel van Smaragd. Oftewel Indonesian food that rocks. En dat volgens authentiek familierecept. Denk aan Rendang, Sateh of een vegetarische Nasi Campur.

100% vegan. 100% plantaardig. Dat is het stoere concept van Foodbar Rauw. Comfort food waarvan de gerechten niet alleen heel lekker zijn, maar ook eerlijk voor de wereld…. en de portemonnee.

De naam Little Ribhouse Texas zegt het al: dit is country style cooking. We grillen op onze knetterende houtskoolgrill, met een voorliefde voor rund en varken. Ons Black Angus- rundvlees is een streekproduct van Harry’s Farm uit het Reggedal.

Bij Vaperansa kom je aan je trekken als je houdt van traditionele Surinaamse gerechten in een nieuw jasje. Dit natuurlijk met behoud van de typische specerijen die in de Surinaamse keuken gebruikt worden. Dus bestel die Saoto Supu of Moksi Alesi begeleid met een fris gemberbiertje.

De Melkbus is het idee van twee boerenzonen om melk uit eigen stal en van eigen koeien te verwerken tot lekkere en eerlijke zuivelproducten. Van gras tot eindproduct, alle stadia van de ontwikkeling zijn in eigen beheer. Dus je proeft in onze smoothies, yoghurts en vla het Eibergse land terug.

Zuid Amerikaanse lekkernijen vind je bij Tinkus. Zoals salteñas: knapperige pasteitjes gevuld met een sappige vulling van kruiden, aardappel, ei en rundvlees, kip of groenten. Ook de Wrestling Cholitas moet je even checken. Een broodje met dun gesneden geroosterd varkensvlees uit de oven, salade, zoete aardappel, gepekelde groenten, kaas en bijzondere pindasaus.

En stay tuned, er volgt meer!

Deel dit nieuwsbericht: