Bekijk nieuws-overzicht

Koningin Maxima bezoekt Twentsche Foodhal bij opening Hal Zuid Performance Factory

Hare Majesteit Koningin Máxima opent 21 juni 2018 gebouw Zuid van de Performance Factory. De Performance Factory is dé nieuwe hotspot van Oost Nederland. Op het fabrieksterrein waar vroeger weefgetouwen stonden en later de Polaroid instant klaar films werden gemaakt vind je nu een talentenfabriek met naast onze Twentsche Foodhal ook kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap én je kunt er naar hartenlust sporten.

Na opening: Midzomerfestival

Op donderdagmiddag 21 juni is de ontvangst van de Koningin, waarna zij een korte film te zien krijgt waarin de organisaties en ondernemers van de Performance Factory zich presenteren. Aansluitend volgt een rondleiding door het gebouw Zuid, waarbij onder meer de De Twentsche Foodhal wordt bezocht. Na de rondleiding verricht koningin Máxima de openingshandeling en spreekt zij als afsluiting van het bezoek met mensen die betrokken zijn bij de Performance Factory.
De officiële opening is om 15 uur op het buitenterrein van de Performance Factory en is vrij toegankelijk. Na de opening barst hét Midzomerfestival los, waarbij bezoekers in tropische sferen kennismaken met alles dat de Performance Factory te bieden heeft zoals een zomermarkt, bands, dans, eten & drinken, een stadstrand, kinderactiviteiten, sport.

Deel dit nieuwsbericht: