Bekijk alle keukens
Openingstijden
Vaperansa’s Soulfood

Vaperansa’s Soulfood


Wan swit kon na ini – van harte welkom bij Vaperansa’s Soul Food. Bij ons kun je heerlijk Surinaams eten. Maar eigenlijk staat Soul Food voor veel meer. Het is eten dat met liefde is bereid, dat doet denken aan de sterke familieband, de Surinaamse gezelligheid en ook de harmonie, met als uitgangspunt dat samen eten verbindt. Ooit begonnen als catering aan huis groeide Vaperansa uit tot prijswinnende eventcatering en nu als een van de keukens binnen de Twentsche Foodhal.

Bij Vaperansa’s bestel je niet alleen de bekendste Surinaamse gerechten die sinds vroeger werden gegeten door onze voorouders, maar we hebben ook nieuwe experimentele recepten op de kaart staan, die zijn ontstaan door creativiteit de vrije loop te laten. Maar wel maken we altijd gebruik van typische Surinaamse ingrediënten en specerijen, daar waar mogelijk aangevuld met (h)eerlijke lokale producten uit Twente.

Wij hanteren een klein menu, dat voortdurend veranderd. Op deze manier is er elke keer voor ieder wat wils. Maar onze signature dishes zoals Masala Sensation en de beroemde hapjesplank kun je altijd bestellen. Ook hebben wij elke laatste zondag van de maand Roti dag waar je van kan genieten. En wil je een specifiek nieuw gerecht op de kaart? Laat het ons dan weten.

Graag tot ziens bij Vaperansa’s Soul Food, oftewel: Wo miti!

Wil je meer informatie over Vaperansa’s Soul Food?
Kijk dan op vaperansa.nl of bel haar op 0631071715

 

Bekijk het menu van VAPERANSA hier

Meet the chef

  • Twentsche Foodhal - vaperansa surinaams eten

    Twentsche Foodhal -

  • Twentsche Foodhal - Vaperansa's soul food

    Twentsche Foodhal -

Evenementen:
  • Geen evenementen op deze locatie