Bekijk alle keukens
Openingstijden
Omma’s Kitchen

Omma’s Kitchen


Koreaans eten is hip, lekker en niet onbelangrijk erg gezond. Bij Omma’s Kitchen krijg je een kleine lekkere glimp wat Korea je te bieden heeft.

Er is wereldwijd sprake van een enorme interesse in de Koreaanse (pop) cultuur, Kpop, K-drama en natuurlijk ook de Koreaanse eetcultuur zijn hot en happening. Chef Kim – miss Omma- brengt een stukje Korea naar de Twentsche Foodhal, met lokaal en duurzame producten bereidt ze een heerlijk authentiek Koreaans gerecht. Dat levert gezonde, lichte gerechten op die je opwarmen in de winter en verkoeling brengen in de zomer zowel voor vegan- als non vegan gasten.

Wat kenmerkt de Koreaanse keuken? Heel veel verhalen en net zoveel gerechten, achter elke gerecht zit een verhaal en dat proef je! Wat zeker niet mag en kan ontbreken is Kimchi!, Koreanen staan bekend als meesters in fermenteren en Kimchi bestaat al sinds de oudheid! Volgens het Amerikaans tijdschrift Health.com behoort Kimchi tot de 5 gezondste gerechten ter wereld.

*Nieuw!* – Sluit je bezoek aan de foodhal af met een hip Koreaans toetje Bingsu (sneeuwijs) Dat we als eerste in Nederland op de kaart voor je hebben gezet!

Bekijk het menu van OMMA’s KITCHEN hier

 

Meet the chef

  • Twentsche Foodhal - Koreaans eten bij Omma's Kitchen

    Twentsche Foodhal -

  • Twentsche Foodhal - Koreaans eten bij Omma's Kitchen

    Twentsche Foodhal -

Evenementen:
  • Geen evenementen op deze locatie