Bekijk alle keukens
Openingstijden
Little Ribhouse Texas

Little Ribhouse Texas


The Little Ribhouse Texas is een initiatief van Ribhouse Texas Boekelo, een grill restaurant van en voor vleesliefhebbers. De naam Little Ribhouse Texas zegt het al. Hier vind je een keuken in country style, waar vooral vleesliefhebbers met een voorliefde voor rund, varken en kip aan hun trekken zullen komen.

We zijn beroemd in Twente en omstreken om onze heerlijk gemarineerde spareribs. Kun jij een heel rack op? Of kluif je liever van onze spicy gekruide chickenwings? Als je niet wilt kiezen dan neem je de gewoon de ribs & wings combi. Een heerlijke Jacket potato ranch style (pofaardappel met zure room en spekjes) on the side maakt het helemaal af.

Ben je meer een beefeater? Dan moet je onze Ribhouse Steak eten! Het rundvlees dat wij gebruiken, black angus, is een streekproduct van Harry’s Farm van het Reggedal rund. Harry’s Farm staat voor duurzaam: een beter milieu, betere gezondheid, eerlijke veeteelt en verantwoorde omgang met de dieren.

Kom dus met een gerust hart naar Little Ribhouse Texas. De knetterende houtskoolgrill hebben we alvast voor je aangestoken.

Bekijk het menu van
LITTLE RIBHOUSE TEXAS hier

Meet the chef

  • Twentsche Foodhal - Little Ribhouse Texas enschede

    Twentsche Foodhal -

  • Twentsche Foodhal - Little Ribhouse Texas Enschede

    Twentsche Foodhal -

Evenementen:
  • Geen evenementen op deze locatie