Bekijk alle keukens
Openingstijden
Daddy Cool & The Rocking Kitchen

Daddy Cool & The Rocking Kitchen


Dat is helaas Not Cool!

Daddy Cool, aka Fraenk Christoffel, gaat ons helaas per 1 augustus verlaten.

Wij vinden dit ontzettend jammer en gaan hem en zijn Rocking Kitchen-team enorm missen.

De Twentsche Foodhal heeft veel te danken aan Fraenk. Bij menigeen bekend van foodtruck en catering, dus wij waren heel blij dat hij zich aansloot bij onze Twentsche Foodhal vanaf de start in 2017. Hij was (en is) chef-kok van het eerste uur en de nestor van de Foodhal. Ook heeft Fraenk een grote rol gespeeld in de totstandkoming van onze eigen succesvolle horeca-opleiding. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij op elke foodvraag van collega’s een passend advies.

En het belangrijkste: hij heeft een ontzettend goede keuken! Daddy Cool & The Rocking Kitchen maakt heerlijke Indonesische gerechten bereid volgens authentieke familierecepten. Hij serveert de aller heerlijkste Sateh’s, tongstrelende Rendang en ook zijn Indoburger mag je niet missen.

Fraenk heeft al lange tijd een blessure aan zijn voet. De genezing gaat langzaam en de revalidatie kost heel veel tijd en vergt veel energie. Daarom heeft Fraenk de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met zijn keuken bij de Twentsche Foodhal en zich de rest van 2022 volledig op zijn genezing en revalidatie te richten. Dat Fraenk stopt vinden wij heel jammer, maar begrijpelijk.

We hebben een plaatsvervangende keuken moeten vinden en dat was een stevige zoektocht. “Big shoes to fill”! Maar het is gelukt! Per 25 augustus start een te gekke authentieke wereldkeuken op de plek die Fraenk achterlaat. Houd onze socials in de gaten voor meer info.

Gaat Daddy Cool & The Rocking Kitchen met pensioen en op zijn lauweren rusten? Grapje zeker? In 2023 verwacht Fraenk weer samen met zijn Rocking Kitchen-team op pad te gaan met zijn foodtruck en ook zijn catering weer op te pakken. Grote kans dat je hem dan weer tegenkomt op foodfestivals en andere food events. Tot 1 augustus kun je nog genieten van Daddy Cool en zijn Rocking Kitchen bij ons in de Twentsche Foodhal.

Fraenk, we maken een diepe buiging en bedanken je voor alles wat je voor de Twentsche Foodhal hebt gedaan.

Bekijk het menu van Daddy Cool hier

 

Meet the chef

  • Twentsche Foodhal - Daddy Cool - Indonesisch

    Twentsche Foodhal -

  • Twentsche Foodhal - Indonesisch eten

    Twentsche Foodhal -

Evenementen:
  • Geen evenementen op deze locatie