Bekijk alle keukens
Openingstijden
Bij de Burger

Bij de Burger


Bij de Burger is een gezamenlijk burger restaurant van drie ondernemers die al een keuken in de foodhal uitbaatten, Little Ribhouse Texas, De Melkbus en Daddy Cool. En zo’n samenwerking past precies bij de co-creatie gedachte van de Twentsche Foodhal. Samen verrassen ze jou als bezoeker met eerlijke burgers. Maar ook hotdogs en culinaire frieten, zoveel mogelijk op basis van lokaal ingekochte ingrediënten staan Bij de Burger op de kaart.

Vrouwe Justitia, de Romeinse godin van de rechtvaardigheid, is het symbool van de rechterlijke macht én de beschermvrouw van Bij de Burger. Elke burger van Bij de Burger komt direct van het slagersmes en ieder gerecht bevat de meest smaakvolle ingrediënten, is blindelings te vertrouwen en is goed afgewogen naar de wensen van de consument. De burgers van Bij de Burger maken van iedere burger daarom een beter mens.

Voordat je een burger bestelt (en hij op een heerlijk broodje aan je wordt geserveerd) is het goed om te weten dat hij is gemaakt van het Black Angus Reggedal rund van Harry’s Farm. Dat betekent: verantwoord en duurzaam voor mens, dier en natuur. Maar ook aan de smaak besteedt Bij de Burger alle aandacht. De burgers worden in een Mibrasa houtskooloven afgegrild.

Al die liefde en toewijding, dan proef je zeker terug! Bij de Burger.

Meet the chef

  • Twentsche Foodhal - Bij de Burger

    Twentsche Foodhal -

  • Twentsche Foodhal - Bij de Burger

    Twentsche Foodhal -

Bekijk menukaart Evenementen:
  • Geen evenementen op deze locatie