Bekijk nieuws-overzicht

It’s beginning to look a lot like Christmas?

It’s beginning to look a lot like Christmas… Goed, misschien nog niet echt. Maar het kerstgevoel leeft zelfs nu al bij de Twentsche Foodhal! Tijdens de gezelligste tijd van het jaar ontvangt de Foodhal verschillende bedrijven die het jaar goed af willen sluiten. Een kerstborrel op maat: alles is mogelijk! Bedrijven kunnen een arrangement boeken, zoals eten in combinatie met een bezoekje aan de escaperoom, of gewoon lekker lang tafelen in de Foodhal. Kies uit een van onze internationale keukens, ga voor Indonesisch, Indiaas, of misschien een lekkere burger!

Foodmunten

Kan je niet kiezen tussen al die interessante keukens? Of wil je de keuze overlaten aan de gasten van de kerstborrel? Dan is ons arrangement met foodmunten perfect: gasten krijgen een aantal muntjes, die zij bij elke keuken in de Twentsche Foodhal uit kunnen geven. Wil je je collega’s toch liever nog even aan het werk zetten? Dan biedt ons Kooklokaal de uitkomst. Groepen van maximaal 24 mensen worden de fijne kneepjes van het vak aangeleerd, door onze deskundige koks.

Waar wacht je nog op? Boek nu alvast je kerstborrel bij de Twentsche Foodhal, dan ben je verzekerd van een perfecte afsluiting van 2019!

Deel dit nieuwsbericht: