Bekijk agenda-overzicht

VroegZat – Kerstmiddag

Onwijs leuk! Dit jaar voor het eerst in de Twentsche Foodhal; VroegZat met Kerstmiddag!  Het feest is in de entreehal + in de foodhal, dus genoeg ruimte om te dansen, chillen, drinken en natuurlijk eten want ook alle keukens zijn geopend

VroegZat brengt het nachtleven naar kerstmiddag! Evenveel feest, maar mooi op tijd (15.00-20.00 uur!) dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit aan de kerstdis met je (schoon)ouders zit. Win-win!
Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten. Zorg dat je snel binnen bent want op dit feest kun je niet vroeg genoeg pieken!

VRIJDAG 24 DECEMBER 2021 VAN 15:00 – 20:00 UUR
Minimumleeftijd: 18+
Tickets: vanaf zondag 31 oktober 17.00 uur via www.vroegzat.nl.

Let op: dit event valt onder “testen voor toegang”, wat betekent dat er geen restricties zijn qua afstand houden en dansen maar ook dat je een bewijs van vaccinatie/herstel/negatieve test en geldige legitimatie moet laten zien. Het is even niet anders. Kijk op www.testenvoortoegang.nl voor meer informatie.

Zet in mijn agenda Koop tickets

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving