Bekijk agenda-overzicht

Proef Eet 2019 op Ei van Ko

Van 30 augustus t/m 1 september is het weer zover: Proef EetĀ EnschedeĀ 2019! Drie dagen lang gezelligheid, heerlijke gerechten & dranken op het meest relaxte terras van de Proef Eet.

VERHUIZEN

De Twentsche Foodhal is gesloten van 30Ā augustus t/mĀ 1Ā september. Op deze dagen verhuizen wij van de Hoge Bothofstraat naar het Ei van Ko in Enschede.
  • Vrijdag 30 augustus: 17.00 ā€“ 23.00 uur
  • Zaterdag 31 augustus: 13.00 ā€“ 23.00 uur
  • Zondag 1 september: 13.00 ā€“ 21.00 uur

EI VAN KO

Op het het Ei van Ko vind je het meest relaxte terras van Proef Eet, verzorgd door de Twentsche Foodhal. Een selectie van vijf keukens brengt de chille sfeer van de foodhal naar het plein voor het stadhuis aan de Langestraat. Je kan hier voor een paar Duyten per gerecht je keuze maken bij Bij de Burger, Daddy Cool Food (Indonesisch), De Melkbus, Foodbar RAUW (vegan) en Imli (Indiaas).Ā Een aantal keukens heeft voor de gelegenheid nieuwe verrassende gerechten op de kaart gezet, maar ook de vertrouwde lekkernijen uit de foodhal ontbreken niet. Uiteraard is er een gezellige barĀ en draagt een vinyl-dj met fijne tunes bij aan een heerlijk relaxte zomerse sfeer.

Publieksprijs

Tijdens Proef Eet 2017 gaven keukens van de toen nog niet geopende foodhal voor het eerst een voorproefje van hun kunnen. Een eerste kennismaking met het Enschedese fijnproeverspubliek. Een kennismaking die beviel, want toen de publieksstemmen werden geteld, bleek dat Proef Eet-bezoekers de keukens van de Twentsche Foodhal het hoogst hadden gewaardeerd. Daarnaast werd de Twentsche Foodhal door de bloggerjury unaniem tot winnaar gekozen op basis van criteria als hotspotlevel, kidsproof en instagramproof. Ook in 2019 gaan wij jullie weer verrassen met (h)eerlijke gerechten en een uiterst beste sfeer op het Ei van Ko!

Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving