Bekijk agenda-overzicht

UITGESTELD – Lancering: Twentsche Streken

Update:

Het kabinet heeft 12 maart besloten dat evenementen met meer dan 100 personen in 1 ruimte niet meer doorgaan. We moeten daarom het feestje voor de lancering van ons eigen bier “Twentsche Streken” verplaatsen…. maar wees gerust…Twentsche Streken gaat gewoon per 1 april (nee…geen grap) op de tap! Het feestje met Ten Times A Million en natuurlijk jullie vieren we dan een ander moment. Wanneer? Dat laten we zo spoedig mogelijk weten. Tot die tijd blijft ons eerste fust in de koeling.

 

Ons eigen bier, een wereldse ontdekking dicht bij huis. 27 maart 2020 lanceert de Twentsche Foodhal haar eigen bier:

TWENTSCHE STREKEN

Een dorstlesser voor de echte avonturier, die het stiekem ook wel heel fijn vindt om dicht bij huis te blijven. Een verrassend, stevig bier van hoge gisting. Tonen van fruit, kruiden en hop geven dit amberkleurige bier karakter. Sprankelend bier met een bittere ondertoon.
Wij zijn trots op ons eigen bier en gaan dit groots vieren.

Vrijdag 27 maart landt de Twentsche Streken op tap met live-muziek van Ten Times A Million. Wij nodigen jullie van harte uit om met ons te proosten. Wij raden aan om een tafel te reserveren, dat kan vanaf 4 personen via deze link.

Ten Times A Million is een alternatieve rockband uit Enschede. Het vijftal produceert een kenmerkende sound, Hun muziek wordt vergeleken met acts als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Royal Blood. 27 maart geven zij een akoestische sessie in de Twentsche Foodhal. Benieuwd naar hun muziek? Luister hier

 

Lancering Twentsche Streken

27 maart 2020

18:00 – 22:00 uur

Twentsche Foodhal

Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving