Bekijk agenda-overzicht

Kinder Paleo, lekker & gezond koken door en voor kids!

Luie zondag bij de Twentsche Foodhal. De kinderen kunnen ook deze zondag weer lekker koken. Dit keer met niemand minder dan Paleo Bro’s Remko Schippers!
Gezonde voeding is voor kinderen belangrijk, niet alleen vanwege hun dagelijkse activiteiten maar ook om op te groeien tot gezonde volwassene. Een goed gevulde smoothie, een bananen-pannenkoekje, groentetaartje of bijvoorbeeld gezonde snacks zijn daarom vaak een makkelijke en lekkere manier om je kind te laten genieten van goed eten.Om kinderen hiermee spelenderwijs kennis te laten maken geeft Remko “the Healthy Chef” op zondag bij ons deze zeer kindvriendelijke workshop. Uiteraard mogen de kinderen hun zelfgemaakte gerecht na afloop lekker opeten.

Inschrijven kan op de dag zelf aan de bar. Er is plek voor 20 kinderen van 13:00 tot 14:30 uur en 20 kinderen van 14:30 tot 16:00 uur. De kosten zijn โ‚ฌ5,- per kind (alleen pin).

Kijk voor meer info op www.paleobros.nl of meld je aan voor een kookworkshop bijv. bij ons in de Twentsche Foodhal via info@paleobros.nl

Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving