Bekijk agenda-overzicht

Heerlijcke Vintage

Heerlijcke Vintage voor het eerst in Enschede!Β 

Op zondag 10 november strijkt Heerlijcke Vintage neer in de Performance Factory. Onder het genot van muziek scoor jij je toffe vintage jurkje, broek of blouse!

Van de booming fifties tot the naughty nineties

Wie van vintage houdt heeft natuurlijk ook een zwak voor vintage kleding. Ook steeds meer tieners slaan de modeketens over en investeren steeds meer in vintage kleding kopt β€˜het Parool’. Dat is goedkoper en beter voor het milieu. En waar kan je daarvoor beter terecht dan bij De Heerlijcke Vintage. Op zondag 10 november van 12 – 17 uur kan je voor een habbekrats prachtige stukken op de kop tikken. Kleding, schoenen, sieraden, vinyl, design, en nog veel meer; van de booming fifties tot the naughty nineties. De mooiste winkels uit Oost Nederland zullen er zijn.

Struinen over de Heerlijcke Vintage om de mooiste schatten te ontdekken, met op de achtergrond muziek uit de jaren 60-70-80 en 90 op vinyl die ook kunnen worden gekocht! Van 14:00 tot 15:30 zullen alle winkels zich voorstellen op de catwalk van de Performance Factory!

De Heerlijcke Vintage is gevuld met de meest bijzondere vintage winkels uit Oost Nederland en is dan ook een walhalla voor vintageliefhebbers. Het is gewoon niet mogelijk om met lege handen thuis te komen.

Deelnemers zijn:

Artisan – Haaksbergen, de Roode Molen en de Stokroos – Almelo, Diete Nab – Goor, Essie First Class – Borne, Laundries – Hengelo, Nozem & de Non – St Jacobiparochie, OPNIEUW – Delden, Studio Spitsbaard – Enschede, ’t Past – Haaksbergen, Vila Vintage – Enschede, Vindiets – Enschede, Vinylhuis – Brummen

Voor meer info kijk je op www.facebook.com/heerlijckevintage

Zondag 10 november

12:00 – 17:00 uur

Entree € 2,50

Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving