Bekijk agenda-overzicht

BierSpijs Wandeling

Zin in een middag vol heerlijke gerechten & speciaalbieren?  Dat komt goed uit, want het is weer tijd voor de BierSpijs Wandeling in Enschede!!
Op 20 september proef je de lekkerste bier-spijs combinaties tijdens een heerlijke wandeling door de stad. Verzamel al je voetbalvrienden, familie of collega’s bij elkaar en geniet samen op deze zondagmiddag!
En naast de 5 gerechten en 5 heerlijke bieren, krijg je ook nog een rondleiding door de brouwerij van Stanislaus Brewskovitch en kun je aansluiten bij een Biercollege, georganiseerd door ons in de Twentsche Foodhal!
Benieuwd waar je gaat genieten van bier-spijs combinaties?

De Stadsgracht
Kom samen met je vrienden en geniet! Hier proef je een heerlijke bier-spijs combinatie in een gezellige sfeer

Eetcafé Bij Flip
Hier kun je niet alleen lekker eten. Je kunt ook proberen te ontsnappen uit de escape room. Of met je vrienden de pubquiz winnen!

Stanislaus Brewskovitch
De (lokale) micro brouwerijen worden bij Stanislaus Brewskovitch onder de aandacht gebracht. De plek om kennis te maken met mooie bieren!

Twentsche Foodhal

Uit de tap wordt een schuimende wisselende selectie (seizoen)bieren in je glas getapt. De perfecte plek voor echte genieters!

Fellini Enschede

La Dolce Vita, dat is het motto van Fellini. Kom en geniet samen met je vrienden van de bier-spijs combinaties van dit heerlijke restaurant!

5 Gerechtjes / 5 Speciaal biertjes / 5 Mooie locaties

Tickets zijn € 50 en koop je via deze link

 

Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving