Bekijk agenda-overzicht

2 jaar Twentsche Foodhal!

2 november bestaat de Twentsche Foodhal 2 jaar! En dat gaan we groots vieren met de eerste Foodhal Unplugged met Jeangu Macrooy! Reserveer snel je tafel via https://twentschefoodhal.nl/tafel-reserveren/

EEN HEERLIJK JAAR

Mede dankzij jullie werd weer een heel mooi en heerlijk jaar met gezellige evenementen, kookworkshops, proeverijen, borrels, concerten, markten, dansavonden en kinderactiviteiten.
In het tweede jaar mochten wij de samenwerking opzoeken met vele instanties en bedrijven, zo verzorgt De Verrassende Tafel als partner veel kookworkshops in ons KookLokaal en werken wij samen met meer dan 20 bedrijven uit de Performance Factory.

Daarnaast hebben wij nóg meer van lokale leveranciers (bijna 40%!!) mogen inkopen, iets waar wij en onze keukens erg trots op zijn! Al dit werd mede mogelijk gemaakt door jullie, en daar gaan wij een feestje voor geven!

DE EERSTE FOODHAL UNPLUGGED

2 november staat in het teken van onze tweede verjaardag, er is van alles te proeven, te beleven en ook te luisteren met de eerste Foodhal Unplugged! Een ‘huiskamerconcert’ waar je tijdens jouw (h)eerlijke gerechten kan genieten van muziek van Jeangu Macrooy, Lauringer en The Road Home!

Daarnaast word je tijdens een lekkere borrel wijzer met een pubquiz! Wat weet jij allemaal over duurzaamheid, de stad Enschede en onze bieren? Ook krijg je 2 november 10% korting op alles. Van een lekkere speciaalbier tot een pittig gerecht van 1 van onze keukens, want wie jarig is trakteert! Alle activiteiten starten om 18:00 uur, reserveer snel en zorg dat je een plekje hebt voor deze avond!

Voor de kids start ons programma om 14:00 uur en gaan wij kleurrijke cupcakes bakken!

Ronde 1 – 14:00 – 15:00 uur
Ronde 2 -15:00 – 16:00 uur
Ronde 3 – 16:00 – 17:00 uur
 
Aanmelden kan de dag zelf aan de bar of door te mailen naar reserveringen@twentschefoodhal.nl , deelname is gratis!
Zet in mijn agenda

Deel dit evenement


Twentsche Foodhal
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede

Openingstijden Routebeschrijving